Vapaaehtoiseksi Umiconiin?

UMICON Vapaaehtoiset: Miten liittyä

On odotettavissa, että siellä on paljon osallistujia. Varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa, etsimme UMICON vapaaehtoisia, jotka voivat auttaa meitä.

Ollaksesi osa tätä ihanaa yhteisöä, lähetä meille henkilökohtaiset tietosi, kuten koko nimesi, lempinimesi, puhelinnumerosi ja osasto tai koppi, jonka haluat vapaaehtoisesti. 

Ystävällisesti lähettää sen sähköpostiimme ja sisällyttää sukunimesi aiheriville.

Esimerkki: Volunteer for UMICON_Surname 

Jos olet vapaaehtoinen aiemmissa tapahtumissamme, sinun on rekisteröidyttävä uudelleen. Näin varmistat, että nimesi sisällytetään luetteloon. 

Vapaaehtoisena sinun tehtäväsi on ohjata osallistujiamme. Tähän kuuluu vastaaminen heidän kysymyksiinsä, jokaisen kopin tai huoneen sijainnin tunteminen ja osallistujien tunteminen tietää, mitä tapahtumia osallistua. 

Voit tehdä tämän tutustut osallistujiin, tapahtumasaleihin ja puhujaan. On oma kopio tapahtuman aikataulu, ja tee itsesi lähestyttävä, vaikka olet vain seisoo nurkassa

  • Tässä ovat tapahtuman aikana ajoitetut aktiviteetit:
  • Kunniavieraiden
  • Cosplayn mestaruuskilpailut
  • Iltajuhlat
  • Peli näyttää
  • Anime- ja manga-ohjelmat
  • Cosplay-teemalla ohjelmat
  • Musiikki-ohjelma
  • Työpajoja

Varmista ennen kuin lähdet julkaisustasi, että joku voi seistä asemassasi. Sinun on myös ilmoitettava tiimisi johtajalle, jos olet menossa jonnekin. Näin varmistetaan, että joukkueen johtaja tietää missä olet, jos jotain tapahtuu. On myös suositeltavaa tallentaa työtovereiden ja ryhmän johtajan puhelinnumerot. 

Seuraavassa on joitakin eniten kysyttyjä kysymyksiä vapaaehtoisten:

Mitä teen, jos joku menettää arvotavaransa?

Jos joku menetti arvotavaransa, voit johtaa heidät asiakaspalveluosastollemme tai kertoa heille, että meillä on sivu sivuillamme omistettu kadonneet ja löydetyt tuotteet. Voit myös ilmoittaa muille vapaaehtoisille ja henkilökunnalle, että he voivat etsiä kadonneita arvokkaita.

Mitä teen, jos on hälinää tai leimattu?

Parasta on soittaa turvamiehillemme ja selittää, miksi se tapahtui. Sen lisäksi, että soitat turvamiehille, varmista, ettei osallistujille saa tuskaa.

Voinko käyttää puhelintani?

Puhelimen käyttö ei ole kielletty päivystysen aikana, mutta varmista, että et laiminlyö velvollisuuksiasi.

Täytyykö minun osallistua perehdytykseen/koulutukseen?

Kyllä, sinun täytyy osallistua vapaaehtoisten perehdytykseen. Tämä on varmistaa, että tiedät mitä odottaa ja miten käyttää joitakin laitteita tarvittaessa. Se on myös, jos tapaat tiimisi jäsenet ja johtaja.

Voinko valita, missä osastossa/kopissa haluan tehdä vapaaehtoistyötä?

Joo, voit sisällyttää tämän rekisteröintilomake tai sähköposti. On kuitenkin tapauksia, että sinun on sijoitettu eri osastolla tai booth riippuen vapaaehtoisten määrä booth tarvitsee.