Taidekuja

Lyhyt johdatus Artist Kujat

UMICON 2018 Taiteilija Alley esillä uskomaton taideteoksia taiteilijoiden monilla genrejä ja tyylejä. Jos haluat aloittaa taiteilijamatkan, osaston perustaminen taiteilijakujalle voi vaatia jonkin verran ennakkotietoa. Jos olet ensikertalainen, tämä opas auttaa sinua saamaan kaiken irti artistikatuelämyksestä. 

Mikä on taiteilijakuja?

Taiteilijakujat löytyvät yleensä koomisen ja popkulttuurin käytänteistä. Niitä kuvataan kopeiksi, jotka on asetettu saliin tai huoneeseen, jossa taiteilijat voivat näyttää ja myydä teoksiaan aiheen tai tyylilajin perusteella. Taiteilijakujat eivät ainoastaan ​​tarjoa taiteilijalle yleisöä, vaan myös lisäävät koko taidekokemusta kokonaisuutena. 

Voit tavata satoja ihmisiä ja monia taiteilijoita, joilla on sama intohimo popkulttuuriin ja taiteeseen. Vaikka kokemus itsessään kuulostaa hauskalta, on tiettyjä asioita, jotka taiteilijan on muistettava liittyessään taiteilijakujaan. 

  1. Varmista, että sinulla on varaa pöydälle. 

Tämä ei ole järkevää useimmille taiteilijoille, koska myyntikojut eivät usein tule ilmaiseksi. Jos olet ensikertalainen, älä lannistu kopin hinnoilla. Ne vaihtelevat usein konventioiden välillä, ja säännöt voivat olla joillekin joustavia. 

Myyntikojuja tai pöytiä tarjotaan koossa, mutta tavalliset ovat yleensä riittävän hyviä. Suurimman osan ajasta sopimukset tarjoavat paketin, joka voi sisältää seuraavat:

  • Täydellinen tuolisarja
  • Pöytä
  • Myyjän merkki / numero
  • Roskakori

Hanki itsellesi sopivimmat paketit. Pöydät tai kopit salin tärkeimmissä paikoissa maksavat yleensä paljon enemmän, joten varmista, että punnitset etuja ja haittoja. 

  1. Tuo oma tallennustila ja lukot. 

Yllätyt, kuinka paljon haluat varmistaa, että taiteesi ei taipu tai taivu. Säilytyslaatikot tai -kansiot ovat parhaita siirrettäessä taideteoksia. Näin varmistetaan, ettei mikään vahingoitu tai varasteta.

Se auttaa myös matkustamisessa kaupunkien yli, jos olet varannut kopit taiteilijoiden kujilta eri konventioista. 

  1. Ota mukaan kannettava kortinlukija ja kassalaatikko. 

Nyt tämä on tärkeä kohta liittyessä taiteilijoiden kujille. Älä unohda tuoda tallelokeroa, johon voit tallentaa käteistä. Tapahtumia voi tapahtua nopeasti ja usein, joten varmista, että pidät kassasi turvassa ja lukittuna. 

Kortinlukijat myös tekevät prosessista nopeampaa ja helpompaa. Jos sinulla sattuu olemaan sellainen, hyvä sinulle. Jos ei, hanki kannettava, joka voi toimia langattomasti. Parhaat autonlukijajärjestelmät voivat auttaa sinua seuraamaan liiketoimia paremmin. 

  1. Koosta taidevalikoima helppoa katselua varten. 

Riippumatta siitä, millaista taidetta myyt, potentiaaliset asiakkaat haluavat selata teoksiasi, kun he näkevät, että sinulla on käytettävissä oleva salkku. Hanki kovakantiset kotelot, jotta salkkusi on turvassa vaurioilta.