Ruokailu

UMICON 2018 Edullinen ruokailu

Nälkäinen, mutta lyhyt käteisellä tämä UMICON 2018? Haluat ehkä tarkistaa tämän luettelon halvoista ravintoloista ruokailla Turussa, että olemme koonneet yleissopimuksen kaaseille tämän UMICON 2018. 

Tiedämme roaming ympäri yleissopimus voi kirjaimellisesti valua lompakon, koska on kojuja ostaa noin eri merch ja taideteoksia eri manga taiteilijoita. Roaming noin voi myös tehdä nälkäinen, mutta saatat olla tiukka budjetti, koska haluat vain ostaa paljon merch. 

Nyt olemme listanneet alas parhaat ja halvat ravintolat ympäri yleissopimusalueella, että voit säästää rahaa ja nauttia UMICON 2018 viimeiseen päivään asti. Sinulla ei ole vaikeaa päättää, syötkö vai ostatko merchin.

  1. Taco Nito 

Jos kaipaat meksikolaista ruokaa lounaaksi, tämä ravintola voi olla sinulle. Sijalla 15 Turun 290 ravintolasta TripAdvisorin mukaan. Tämä meksikolainen ravintola tarjoaa yhden luettelon halvimpia ruokia. Burritoista, tacoista, quesadillasta ja monista muista voit maistaa niitä kaikkia täällä. Tämä paikka palvelee myös alkoholia asiakkailleen. Jos haluat olla hyvissä ajoin kokouksen jälkeen, sinun täytyy tarkistaa tämä paikka.

  1. Mandun Grill 

Tunnetaan yhtenä kaupungin parhaista grillatuista katuruoasta, ja tämä pieni pilttuu tarjoaa paljon enemmän kuin sen ulkonäkö. Monet ihmiset jonottavat tähän pilttuun ravintolan “grilli”-osaan, joka on aina avoinna klo 21.00 alkaen. “Makkaraperunat” perinteinen suomalainen ruoka, joka koostuu paisteista makkarasta ja perunoista. Sitä pidetään yhtenä heidän parhaista myyjistään pilttuussa ja kannattaa riviin sen halpa hinta. 

  1. Kävi koulua Bokacha

Haluatko tyydyttää makean hampaasi? Tämä kahvila on sinulle. Bokacha on kahvila, joka tarjoaa laajan valikoiman boba-teetä edulliseen hintaan ja sitä pidetään yhtenä Turussa parhaista boba-teepaikoista. Kahvilassa on tarjolla myös laaja valikoima jälkiruokia aina kekseistä piirakkaan, joista voit nauttia heidän kuuluisalla boba-teellä. 

  1. Linna Hampurilaiset ja kahvi

Pidetään yhtenä Turussa parhaista hampurilaispaikoista. Heidän kanahampurilainen brioche-pullassa on yksi ravintolan parhaista myyjistä. Sen lisäksi, että hampurilaiset, tämä ravintola on suositeltavaa, koska heillä ei ole vain laadukkaita hampurilaisia ja halpoja hintoja. Heillä on myös hyvä asiakaspalvelu, että asiakkaat aina palata. 

  1. Turun Kirjakahvila

Tässä vegaanisessa ravintolassa on yksi turun parhaista suklaakakuista sekä edulliset ruokalistahinnat. Haluat ehkä käydä tässä paikassa umicon 2018:n ympärillä vietettyä päivää, koska matkailijoiden mukaan tämä kahvila on yksi Turun kovimmista kahviloista.

Toivoimme, että tämä luettelo auttoi sinua päättämään, missä syödä ennen, sen aikana ja sen jälkeen yleissopimuksen, ja toivomme näkeväni sinut UMICON 2018.