Ohjelma

UMICON 2018 -ohjelmaluettelo

UMICON 2018:ssa juhlitaan japanilaisia videopelejä, sarjakuvia ja animaatioteollisuutta. Harrastajat, kuten me, tietävät kaksi viimeistä termiä “manga ja anime”. Tapahtuma järjestetään Turku Logomossa 24.-25.2.2018. Koska se tapahtuu talvella, muista tuoda talvivaatteita. Voit muuttua cosplay tapahtumapaikalla.

UMICON on järjestämässä organisaatio, joka on uusi tämäntyyppisten tapahtumien joten pahoittelemme etukäteen mitään haittaa tai puute elementtejä. Tästä huolimatta voit odottaa, että monet Suomen ikoniset cosplayerit, taiteilijat ja käsityöläiset osallistuvat tähän kokoontumiseen. Tulee paneelit, luennot, työpajat ja konsertit. Siellä on myös kattava myyntipiste ja taidekatuja, joilla voit löytää ja tukea paikallisia taiteilijoita.

Tapahtuma on avoinna lauantaisin klo 10.00–20.00 ja sunnuntaina klo 10.00–17.00.

Cosplay Exhibition and Competition

Die erste Aktivität, die Sie erwarten können, ist das beliebteste Programm in jeder Convention. UMICON wird gastgeber eine Cosplay-Ausstellung und Wettbewerb! Die Veranstaltung begrüßt Cosplays aus allen Werken der Fiktion, aber UMICON ist vor allem eine Feier der japanischen Eigenschaften. Aus diesem Grund laden wir Cosplayer nur ein, Charaktere und Kreaturen aus japanischer IP zu modellieren.

Teema

Cosplayers on luokiteltu teemoja. Jokainen luokka esittelee jopa viisi kilpailijaa, joista jokainen astuu lavalle ja suorittaa lyhyen ele innoittamana samankaltaisuus merkin he jäljittelevät. Teemat ovat:

  1. Sarja – Tämä luokka kattaa kaikki ominaisuudet mistä tahansa sarjoitetuista japanilaisista ominaisuuksista. Tämä sisältää animaatioita, sarjakuvia, visuaalisia romaaneja, ja live-toiminta sarja, kuten Kamen Rider franchising.
  2. Videopelit – Tämä sisältää pelattavia ja ei-pelattavia hahmoja kaikissa japanilaisissa videopeleissä. Tämä voi sisältää retropelejä, JRPGs, ja moderni toiminta pelejä. Jos esiintyy useita esiintymisiä, kuten Megaman, Link ja Samus Aran, cosplayer voi vapaasti päättää kumpi iteraatio. 
  3. Fan Muutokset – cosplayer on erittäin suositeltavaa laittaa oma alkuperäinen spin hahmon kaltaiseksi. Tähän kuuluu hahmon rakenteen muuttaminen sopimaan eri universumiin tai yhdistämällä eri hahmojen kuviot.

Kriteerit

Valitettavasti meillä ei ole valmiuksia arvioida kolmatta teemaa. Kilpailu kattaa vain Sarjan teeman ja Videopelit-teeman. Tuomarit päättävät voittajan näyttelyn lopussa. Voittajat valitaan seuraavasti:

  • Rakentaminen = 40%
  • Tarkkuus = 40%
  • Esitys = 20%

Sarja – Tämä luokka kattaa kaikki ominaisuudet mistä tahansa sarjoitetuista japanilaisista ominaisuuksista. Tämä sisältää animaatioita, sarjakuvia, visuaalisia romaaneja, ja live-toiminta sarja, kuten Kamen Rider franchising.

Videopelit – Tämä sisältää pelattavia ja ei-pelattavia hahmoja kaikissa japanilaisissa videopeleissä. Tämä voi sisältää retropelejä, JRPGs, ja moderni toiminta pelejä. Jos esiintyy useita esiintymisiä, kuten Megaman, Link ja Samus Aran, cosplayer voi vapaasti päättää kumpi iteraatio. 

Fan Muutokset – cosplayer on erittäin suositeltavaa laittaa oma alkuperäinen spin hahmon kaltaiseksi. Tähän kuuluu hahmon rakenteen muuttaminen sopimaan eri universumiin tai yhdistämällä eri hahmojen kuviot.

Hotellin säännöt

Paikalla on muutamia sääntöjä, joita seurata. On vain kolme ja jokainen näistä on tarkoitus pitää paikka hauskaa ja turvallista.

  1. Alastomuus on kielletty

Olemme tietoisia siitä, että monet merkit Itä Media on suunniteltu erityisesti provosoiva. Tästä syystä asetamme alastomuutta rajoittamista. Haluamme pitää julkisen alueen mukavana paikkana kaikille. Yllään uimapuku-kuin puvut ovat kunnossa.

  1. Tappavia aseita ei sallita

Olemme tietoisia siitä, että monet merkit kuljettaa allekirjoitus aseita, kuten pieni veitsi, aseet, ja iso miekat. Älä tuo teräviä esineitä tai tuliaseita. Jos puku vaatii sitä, ota muoviprop tai puu-muotoillun replica.

  1. Cosplay ei ole suostumus

Häirinnän suvaitsevaisuutta ei suvaitse missään muodossa. Cosplayers voi valittaa, jotta henkilökuntamme on hälytystilassa. Rikoksesta riippuen kuulustelemme välittömästi ongelmallista henkilöä. Rikoksiin, jotka on pyydetty teko on välitön kielto, joka kestää loppuun UMICON sunnuntaina klo 17:00.

Iltajuhlat

Tanssisalissa on rave, joka kulkee yhteensä kolme tuntia, jossa on viisi muusikkoa. Kuka nämä hämmästyttävä lahjakkuus ovat salaisuus nyt. Tule katsomaan heitä ja liittyä hauskaa muiden osallistujien kanssa.

Peli Turnaukset

Peliturnaukset järjestetään samanaikaisesti konsertin kanssa. UMICON:n teemana vuodelle on taistelupelit. Meillä on mukana kolme suosituinta otsikot. Tämä sisältää Dragonball Fighters Z:n ja Tekken 7:n Bandai Namcosta ja Street Fighter V: Champion Edition capcomista. 

Kaikki nämä toistetaan Windows 10 -työpöydällä. Näin pelaajat voivat valita peliohjain. Se voi olla PlayStation 4- tai XBox360-ohjain, arcade-peliohjain tai näppäimistö.

On myös neljäs peli ja se on Nintendon Smash Bros: Brawl nintendo Wii. Tätä peliä voi pelata vain Wiimote-ohjaimilla.

Anime ja Manga arvostusta

Tämän ohjelman, aiomme kertoa paras anime ja manga-sarjan viime vuonna (2017). Tämä ei ole palkintoseremonia vaan näyteikkuna, joista pidämme suuria. Nämä valinnat ovat koonneet kunniavieraat ja tapahtuman isännät. Jokainen heistä julistaa henkilökohtaiset suosikkinsa ja miksi he rakastavat heitä niin paljon!

Kun pääsarja on esitelty, jaamme valokeilassa joitakin tuntemattomia nimikkeitä. Tämä osa ohjelmaa yrittää tukea piilotettuja helmiä, jotka ensi-iltansa vuonna 2017. Tämä sisältää uusia sarjoituksia, aliarvioitu animes, ja jatkuva doujinshis.

Seuraavaksi listaamme kaikki tulevat sarjat vuodelle 2019. Tämä luettelo lajitellaan julkaisupäivien järjestyksessä. Ne, joilla ei ole tiettyä päivämäärää, mutta jotka ovat varmoja, että ne julkaistaan vuonna 2019, luetellaan missään tietyssä järjestyksessä. Nämä tiedot perustuvat julkaisijoiden virallisiin ilmoituksiin laillisista julkaisuista, kuten aikakauslehdistä, virallisista sosiaalisen median sivuista ja ilmoitustrailereista.

Työpajoja

Anime-käytännöt, kuten UMICON 2018, ovat erinomainen paikka sekä alan ammattilaisille että amatööreille tavata, tervehtiä ja jakaa tietojaan! On paljon vieraita, jotka tarjoavat käsityö luokat, kuten tehdä rekvisiitta yleensä, ompelemalla, käyttäen ja ilmastointi nahkaa, ja käyttämällä polymeerisavea. Valitettavasti voimme ottaa ne huomioon vain monista ehdotuksista.

Requisiten für Anfänger herstellen

Cosplay on käsityöläinen harrastus ja se voi olla vaikea useimmat ihmiset alkavat, koska he eivät ole varmoja, mistä aloittaa tai miten. Tämä paneeli isännöi veteraani rekvisiitta-maker. Opiskelija upotetaan prop-suunnittelun suunnitteluvaiheeseen. Tämä voidaan soveltaa vaatteisiin tai koville materiaaleille.

Tavoitteena on tehdä rekvisiitta on luoda ihanteellinen muoto ja muoto. Näin työpaja keskittyy voimakkaasti materiaalien valintaan ja valmistukseen, muotien luomiseen ja mittaamiseen oppimiseen. Suunnittelu on tärkeintä osa, jossa sinun täytyy leikata ja veistää, koska poistamalla liikaa voisi pilata materiaaleja.

Ompelemisen perusteet ja tekniikat

Ompeleminen on hankalaa, varsinkin jos haluat kaapata eleganssia hahmon vaatteita. Saumat voivat olla liian ilmeisiä, jos käsityötaitoa sen luomisen takana ei ole kokemusta. Huonosti ommeltunut kangas on myös taipumus olla auki muutamia yksinkertaisia liikkeitä. Paneeli antaa sinulle yleiskuvan jokaisesta ompelemalla tekniikka, että sinun täytyy oppia. Sen jälkeen voit harjoitella niitä päivittäin kotona.

Käyttämällä nahkaa

Nahka on yksi eniten käytetty materiaali anime ja manga, erityisesti fantasia genrejä. Se on myös yleinen näky Länsi ominaisuuksia, kuten online fantasia pelejä. Tämä johtuu suosio nahkatakkeja toiminta-draama, nahka haarniska korkea fantasioita, ja nahka pussit ja bandoliers kuluneet tiettyjä merkkejä. 

Tärkeintä on, nahka on tärkeää, jos haluat olla vakava cosplay. Paneeli upottaa sinut perusasiat, kuten mistä saada näitä materiaaleja, miten kunnossa niitä, ja työkalut tarvitset tehtävään.

Polymeerisavien käyttäminen

Polymeeri savi on eräänlainen mallinnus savea, joka voidaan karkaistu veistoksia. Ne ovat myös yleensä värikkäitä. Monet käsityöläiset käyttävät tätä luoda pieniä helyjä savesta, joista suurin osa on suuri korvike hahmon ikoninen artefakti tehty jotain muuta. Tämä auttaa myös cosplayers luoda erityisiä muotoja niiden rekvisiitta. Tämä paneeli on omistettu opettaa, miten mallintaa, leikata ja sekoittaa polymeeriä.