UMICON: Mitä tapahtuu anime-konventin aikana?

Anime-tapaamiset ovat tapahtumia, joissa fanit kokoontuvat yhteen nauttimaan kaikesta animesta. Jos olet menossa johonkin, tässä on lyhyt opas mitä voit odottaa ja mitä voit tehdä anime-kaverissa. 

Cosplay

Innokas fani ei vain osallistu sarjakuvaan tai animeihin, vaan myös läsnä heihin puvussa. Cosplay-pelaaminen tai pukeutuminen suosikkihahmosi animeista on miellyttävin asia, jonka voit tehdä anime-kokouksessa.

Jos olet menossa anime-huijaukseen ryhmänä, yritä mennä pukuun joukkueena. Ryhmäasut ovat hauskempia, koska voit tehdä erityisiä ryhmäpooseja.

Paneelit

Paneelit ovat katkottua osaa anime-sopimuksissa. Paneeli on ryhmä ihmisiä, jotka kutsutaan puhumaan kiinnostuksestaan ​​fandomia kohtaan. Siellä on haastattelija, joka esittää kysymyksiä paneeleille. Yleisö voi myös kysyä heiltä kysymyksiä.

Artist’s Alley

Tapahtuman tärkein vetovoima on minkä tahansa anime-kokouksen Artist’s Alley. Voit tavata suuria kuvittajia ja ehkä saada heidän allekirjoituksensa ja ottaa valokuvia. Anime-haittojen avulla voit myös nauttia useiden taiteilijoiden teosten selaamisesta riippumatta siitä, ovatko ne vain joitain fani-fiktioita tai heidän alkuperäisiä kappaleitaan.

UMICON Artist’s Alley esittelee hämmästyttäviä taideteoksia taiteilijoilta monissa tyylilajeissa.

Photo ops

Huomaat paljon valokuvaoppauksia, kun on kyse anime-haitoista. Cosplay-pelaajat ovat mielenkiintoisimpia ihmisiä ottamaan kuvan anime-konventeissa. Älä ole ujo pyytämään cosplayereiltä valokuvaa heidän kanssaan. 

Useimmissa anime-haitoissa on myös hienoja taustoja ja koppeja, joissa sinulla on hyvät valokuvamahdollisuudet.

Elävä musiikki

Jotkut anime-tapaamiset antavat sinulle mahdollisuuden nähdä elävää musiikkia. Konsertit anime-haitoissa ovat loistava paikka tavata muita ihmisiä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet. Hyödynnä tätä kokoontumista hankkimalla uusia ystäviä.

UMICONissa Dreamferno viihdyttää osallistujia legendaarisella pelimusiikilla! 

Elokuvat ja

esitykset Joissakin anime-ohjelmissa on huoneita vanhojen animeiden ja elokuvien esittelemiseen. Kun uusi anime ilmestyy, anime-osallistujilla voi olla mahdollisuus nähdä sen ensimmäinen jakso ennen muita.

Pelit

Ei ole anime-haittoja ilman pelejä. Joissakin tapaamisissa on täydet pelihuoneet, joissa on PC-, konsoli- ja arcade-pelejä. Jotkut järjestävät pieniä pelikilpailuja. Saat mahdollisuuden pelata muiden ammattilaisten kanssa. 

Jotkut tapaamiset antoivat osallistujille myös mahdollisuuden kokeilla uusien pelien ja konsolien beetaversioita, jotta he voivat kokeilla niitä ensimmäisenä.

Kilpailut

Anime-tapaamisissa järjestetään myös useita kilpailuja. Parhaiden kilpailujen joukossa ovat cosplay-, valokuva- ja piirustuskilpailut. Palkinnot ovat hauskoja, mutta kokemus on vieläkin nautinnollisempaa. 

Täällä UMICONilla meillä on yhden hengen cosplay-kilpailu. Voittaja valitaan osallistujien joukosta tekemänsä puvun perusteella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *