Vuoden 2020 parhaat animeet

Vuoden 2020 parhaat animeet 

Olkaamme rehellisiä, että vuosi 2020 on yksi kummallisimmista vuosista, mitä elämässämme on tapahtunut. Ainoa hyvä asia, joka tuli sinä vuonna, on se, että siellä oli paljon upeita anime-julkaisuja.

Jopa suoratoistopalvelut, kuten Netflix, Crunchyroll, Amazon Prime ja Hulu, luovat ja suoratoistavat animeja katsojilleen. Tämä auttaa luomaan uudempia faneja ja tekemään mediasta suositumman kuin koskaan. 

Eri studiot julkaisivat yli 20 uutta ja palaavaa ohjelmaa, jotta fanit saisivat enemmän sisältöä. Kauhusta komediaan on anime, josta pidät vuonna 2020.

Vaikka on paljon uusia animeja, joita vain katsella, vain jotkut aiheuttivat kovaa melua Internetissä tarinan tai maineensa vuoksi. Siksi täällä Umicon 2018: ssaluetellaan joitain parhaita animeja, jotka antoivat valtavia aaltoja vuonna 2020. 

Shokugeki no Soma: viides levy

Kun ilmoitettiin, että tämä kuuluisa ruoanlaittomanga päättyi vuonna 2019, sen ennustettiin. että viides kausi päättyy kaiken huipentumana. Tämä anime teki muutakin kuin vain kääritty Totsuki eliitin kymmenen neuvoston tarina; se toi myös uusia hahmoja ja esteitä valloitettavaksi. 

Soma tapaa vieraantuneen veljensä ottelussa selvittääkseen kuka on parempi kokki ja parempi henkilö Erinalle. Vaikka sarja oli hieman kauhistuttava kiireisen loppunsa vuoksi, fanit pitävät sitä loppuun asti ja tekevät Yūto Tsukudasta ja Shun Saekista ylpeitä. 

Haikyuu !!: Alkuun (1. ja 2. kenttä) 

Tämä on yksi inspiroivimmista urheilun animeista, joita voit katsella. Seuraa Hinataa, Kageyamaa ja koko Karasunon lentopallojoukkua heidän yrittäessään valloittaa kansalaisia. Monet rakastivat tätä sarjaa animaatioiden ja yksityiskohtien takia. 

Ensimmäinen Cour julkaistiin tammikuusta huhtikuuhun, ja se seuraa joukkuetta valmistautuessaan kansalaisiin. Samaan aikaan 2nd Cour julkaistiin lokakuusta joulukuuhun ja keskittyy Karasunon ja Inarizaki-lentopallojoukkueen taisteluun. Molemmat vuodenajat tekivät aaltoja sosiaalisessa mediassa tarinan takia. 

Attack on Titan: The Final Season

Tämä meneillään oleva anime-sarja on epäilemättä yksi puhutuimmista anime-sarjoista tänään. Kun ensimmäinen jakso putosi Netflixiin ja muihin suoratoistoalustoihin, se rikkoi välittömästi Internetin. 

Jokaisella viikolla on yllätyksiä ja juoni käänteitä, katsojat ovat ehdottomasti yhdessä villi ratsastaa. Vaikka fanit ovat surullisia siitä, että se ei kata koko sarjaa, he ovat silti innoissaan siitä, miten asiat loppuvat Erenille ja koko tutkimusjoukolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *