Umicon 2018: Paras anime toistaiseksi tällä 2021

Tänä vuonna 2021 monet ihmiset ovat jumissa kodeissaan odottamassa pandemian loppumista. Onneksi tänä vuonna on ilmestynyt uusia jännittäviä animeja. Valmistaudu lopettamaan tylsyytesi katsomalla luettelo joistakin parhaista animeista, jotka ovat ilmestyneet tähän mennessä vuonna 2021:

  • Fruits Basket: The Final

Fruits Basket on söpö anime perheestä, joka muuttuu eläimiksi, kun heitä halataan. Sen viimeinen kausi seuraa orpo Tohru Hondaa, kun hän yrittää rikkoa Sohma -perheen kirouksen Akitolle. 

  • Ikuisuuteesi

Kun pallo, joka tunnetaan nimellä ‘Se’, putoaa taivaalta, se vie loukkaantuneen pojan suden ruumiin. Poika etsii heimoaan palaamaan hakemaan kalaa ja hedelmiä etelästä. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että heimo oli unohtanut pojan. Hän toivoi palaavansa heimoon ja erittäin heikkoa ruumista, ja hän jätti kotinsa ja alkoi tutkia suden kanssa. Tämä anime on täydellinen niille, jotka etsivät syvää anime -kokemusta.

  • Jujutsu Kaisen

Maailmassa, jossa henget ruokkivat ihmisiä, Jujutsu Kaisen kertoo Yuuji Itadorin -nimisen teini -ikäisen elämästä, jonka sisällä on demoni. He tutkivat yhdessä hopeatukkaisen ja silmät sidotun mentorin Satoru Gojon kanssa shamaanien ja kirottujen henkien maailmaa.

  • Odd Taxi

Odd Taxi on mysteeridraama, joka pyörii tylsä ​​ja eksentrinen taksinkuljettaja nimeltä Odokawa, joka tapaa erilaisia ​​ainutlaatuisia matkustajia. Hänen yksinkertainen elämänsä kääntyi ylösalaisin, kun tapaus kadonneesta tytöstä johtaa takaisin hänen luokseen.

  • SK8 Infinity

Mielenkiintoiset tarinat upeista hahmoista, jotka on pakattu 12 jaksoon, täydentää lyhyen urheiluanimen SK8 The Infinity. Kyse on joistakin maanalaisista rullalautailijoista, jotka osallistuvat vaarallisiin salaisiin rullalautailukilpailuihin, jotka järjestetään vain yöllä.

  • Horimiya

Horimiya on loistava anime, jonka jokaisen romantiikkafanin tulisi katsoa. Kyse on Horin ja Miyamuran suhteesta, kun he siirtyvät vieraista kumppaneiksi. Anime vaihtaa myös pääparin välillä toissijaisiin hahmoihinsa.

  • Yuru Camp Kausi 2

Yuru Camp on siivu elämän animea, joka keskittyy Rin Shimaan, kun hän lähtee leirintämatkalle meren rannalle. Odottamaton sää tekee kuitenkin paluumatkan takaisin kotiin mahdottomaksi. Sitten Nadeshiko Kagamihara kutsuu hänet jäämään kotiinsa. Kun Rin jää jumiin kahden päivän retkeilymatkalle, hän tapaa matkan varrella uusia ystäviä ja tutkii edelleen leirintäkokemustaan.

Rave, lue ja seurustele UMICONissa

Pidä yhteyttä otaku -ystäviisi ja muihin faneihisi osallistumalla UMICONiin! Tapaa cosplayereita, osallistu työpajoihin ja shoppaile eri kauppojen kioskeissa tämän hämmästyttävän tapahtuman kautta. Pysy ajan tasalla käymällä tällä sivustolla useammin tarkistaaksesi, milloin seuraava UMICON tapahtuu. Lisätietoja saat myös sosiaalisen median tileiltämme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *