Kuinka saada lippusi

hankkia lippusi Yritetään saada lippu ensi vuoden Umiconiin on stressaavaa, koska siellä on paljon ihmisiä, jotka haluavat osallistua, koska Umicon 2018 on valtava menestys. Ja haluamme myydä kaikki liput ensi vuoden konventtiin. 

Avaamme lippuvarauksen ensi vuoden tapahtumaan, koska odotamme mahtuvan enemmän anime- ja japanilaisen kulttuurin ystäviä kuin Umicon 2018.miettiä lipun varaamista 

Emme halua, että sinulla on aikaa. Siksi aiomme tässä artikkelissa luetella vaiheet ja vastata joihinkin kysymyksiin, jotka liittyvät varauksen saamiseen Umicon 2019: een. 

Siirry verkkosivustollemme ja saat yhteystietomme

Käy Ota yhteyttä -sivullamme ja saat kaikki tiedot, jotka sinun on otettava yhteyttä organisaatioomme. 

OtaOta

yhteyttäyhteyttä organisaatioomme ja kerro heille, että aiot varata / ostaa lippuja Umicon 2019: lle. Anna oikeat yhteystietosi asiakaspalvelumme edustajalle ostaessasi lippua. Varmista, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita, jotta vältät varaukseen liittyviä ongelmia. 

Sinun on vahvistettava varauksesi maksamalla kokonaan tai maksamalla 50 prosenttia lipun hinnasta alla mainitulla menetelmällä: 

  • PayPal
  • Apple Pay
  • Luotto- ja maksukortit 
  • Visa 
  • Mastercard 
  • JBC 
  • American Express
  • Diners Club
  • -pankkisiirto 

* Jos haluat tietää enemmän muista maksuvaihtoehdoista, kysy asiakaspalvelumme edustajalta täydellinen luettelo.

Hanki se tapahtuman päivänä tai vain tulosta se. 

Kun olet tehnyt varauksen, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka ilmoittaa, että olet varannut Umicon 2019: n. Voit tulostaa lippusi, joka on liitetty sinulle lähetettävään vahvistusviestiin. Voit myös hankkia fyysisen kopion tapahtumapäivänä, mutta sinun on toimitettava kopio vahvistusviestistä. 

Lippujen hinnat

Sinun ei tarvitse huolehtia alennuksista, koska tarjoamme aikaisen lintupaketin kaikille osallistujille, jotka haluavat varata lipun aikaisin. Hinta alkaa 36,80 eurosta ja se on saatavana 1 kuukausi ennen Umicon 2019 -sarjaa. Lipun 

normaalihinta on 41,80 euroa ja voit silti saada sen itse tapahtumapäivänä. 

* Kaikki liput sisältävät 10 prosentin arvonlisäveron (ALV) ja palvelumaksun 1,80 €. 

* Kaikki 13-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset ovat ilmaisia, kunhan heidän seurassaan on yksi maksava aikuinen. 

Jos haluat tietää enemmän Umicon 2019: stä, voit selata verkkosivustoamme tai soittaa vihjepuhelimeemme, jotta voimme vastata kysymyksiisi tai kyselyihisi tapahtumasta. Asiakaspalvelumme edustaja auttaa mielellään sinua huolissasi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *