UMICON 2018: Kuinka tehdä omat puvut

Suunnittelijancosplay-puku voi tehdä maksaa paljon rahaa, varsinkin jos haluat erityisiä ja monimutkaisia ​​malleja asuosi. Voit pukeutua omiin asuihisi, jotta vältät pukujen roiskumisen. 

Vaikka se voi viedä jonkin aikaa, se antaa sinulle mahdollisuuden tietää enemmän hahmostasi. Se voi myös hioa luovuuttasi ja kekseliäisyyttäsi, kun löydät oikeat materiaalit pukuasi varten. 

Tässä on joitain huomioitavia asioita pukeutumisen yhteydessä:

Valitse hahmosi

Ennen kaikkea muuta, valitse merkki, jonka haluat pelata. Tulosta tai kerää heidän kuviaan, jotta voit käyttää niitä viitteinä pukuun. 

On parempi etsiä kuvia, jotka kaappaavat ne eri näkökulmista. Näin saat yksityiskohdat mahdollisimman tarkasti. Taidoistasi ja ajastasi riippuen voit lisätä pukuun monimutkaisia ​​yksityiskohtia tai pitää sen yksinkertaisena. 

Luettele mitä tarvitset

Tutustu tarkasti hahmon pukusuunnitteluun. Määritä materiaalit, joita tarvitset elementteihin. Luetteloi tekemäsi osat ja kaikki tarvitsemasi osat eri osioihin. 

Ennen kuin jatkat prosessia, tarkista vaatekaapisi, onko vaatteita, jotka muistuttavat pukua. Tämä voi auttaa sinua säästämään aikaa ja resursseja, koska sinun tarvitsee tehdä vain vähän muutoksia tai lisätä lisätietoja. 

Jos sinulla on vielä joitain vanhoja pukuja, voit myös tarkistaa, onko esineitä tai lisävarusteita, joita voit käyttää uudelleen tai muuttaa. Sinulla voi olla esimerkiksi saappaita, vöitä, laukkuja tai muita elementtejä. 

Kerää materiaalisi

Kun tiedät, mitä tarvitset jokaiselle osalle, voit valita materiaalit, jotka sopivat pukuun. Tarvitset monenlaisia ​​kankaita vaatteen monimutkaisuudesta riippuen.

Useimmiten hatut, naamiot ja muut osat on valmistettu eri materiaalista kuin hameissa ja vartalossa käytettävät. Voit olla niin luovaa kuin haluat tuottaa tarvittavat osat käyttämällä olemassa olevia materiaaleja.

Tämän lisäksi varmista, että väripaletti on mahdollisimman lähellä hahmopukua. Tämä voi tehdä tai rikkoa pukusi yleisen vetovoiman. Jos käytät eri värejä, jotka ovat hieman kaukana alkuperäisestä, ihmisillä voi olla vaikeuksia tunnistaa hahmosi.

Työkalujen valmistelu

Ennen kuin istut työasemallesi, tarkista, että työkalut ovat täydelliset. Varmista, että olet lukenut käsineet, suojalasit, lämpöaseet, veitset, sakset, ompelukoneet, mittauslaitteet ja muut tarvikkeet. 

Pidä hauskaa käsityötä,

vaikka käsityöprosessi on vaikea ja väsyttävä, älä unohda nauttia tekemäsi. Cosplay-pelaaminen on hauskaa ja tekemistä haluamallasi tavalla. 

Jos tunnet olevasi hieman stressaantunut siitä, että asusi ei näytä aivan alkuperäiseltä, pidä hetken tauko. Muista, että voit aina muokata haluamaasi osaa mieltymystesi mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *