UMICON 2018: Kuinka luoda oma fursona pörröisille conille

pörröisille Pörröisen fandomin kapealle yhteisö toivottaa tervetulleiksi ihmisiä kaikilta elämänaloilta, jotka ovat kiinnostuneita kaikesta anime, manga ja mikä tärkeintä, pörröinen! Täällä UMICON 2018: ssa annamme sinulle uusimmat päivitykset ja trendit furry conista ja siitä, mihin sinun tulisi varoa seuraavissa tapahtumissa. 

Hyvin odotettuun pörröiseen huijaukseen osallistuminen on jännittävää varsinkin kun olet pukeutunut luovaan asuun, joka erottuu muiden joukosta. Esittele luovuuttasi suunnittelemalla hahmosi teeseen saakka vaikuttamaan kollegoihin ja moniin muihin taiteilijoihin, jotka osallistuvat konventtiin. 

Fursona-ideat

Furry con tekee mielenkiintoiseksi, että näet useita hahmoja, joilla on ainutlaatuiset piirteet ja persoonallisuudet. Yksikään fursona ei ole identtinen, koska sen pitäisi olla linjassa omien ominaisuuksien kanssa, jotta hahmo olisi realistisempi. Tässä on joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää, kun luot oman fursonasi seuraavaa UMICONia varten: Eläimen 

poiminta

Furry-haitat ovat turvallinen tila taiteilijoille ilmaista luovuuttaan antropomorfisiin olentoihin, kuten eläimiin ja fantasiapetoihin. UMICONissa kannustamme kaikkia pörröisen yhteisön jäseniä esittelemään kykyjään luomalla hahmolle ominaisen roolipelin ja esityksen avulla. 

Fursonan luomismatkan aloittamiseksi sinun on ensin valittava persoonallisuuttasi vastaava eläin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda hahmo, jonka voit mukavasti kuvata tutustuessasi sopimukseen. 

Voit valita paljon eläimiä. Tee laajaa tutkimusta valitsemastasi eläimestä ja löydä mielenkiintoisia piirteitä, jotka voit sisällyttää hahmosi. 

Fursuitin suunnittelu Pörröisillä haitoilla

hahmosi voi olla mitä tahansa! Fursonan ei tarvitse välttämättä olla realistinen. Rohkeampi olet suunnittelu- ja värivalinnoilla, sitä enemmän fursonasi erottuu joukosta. 

Älä myöskään unohda, että fursonat ovat eläimiä, joilla on ihmisen ominaisuuksia. Varmista, että sisällytät malleja heidän ihmispiirteilleen. Lisätarvikkeet, kuten kuulokkeet, lasit ja vaatteet, voivat lisätä hahmosi ihmisen yleistä esteettisyyttä. 

Sisällytä omituisuutesi ja fyysiset piirteesi suunnitteluusi, jotta se sopii sinulle hyvin. Jos haluat vahvistaa fursonaa, lisää epärealistisia malleja, kuten siivet ja sarvet, jotta se olisi hauskempaa ja ainutlaatuisempaa. 

Ennen kuin aloitat materiaalien ompelemisen ja liimaamisen, muista hahmotella fursonasi alkuperäinen muotoilu. Tämä toimii viitteenä luotaessa puku. Silmämunan muotoilu tekisi vain prosessista kovan ja uuvuttavan. 

Luo hahmosi

Nyt kun sinulla on fursonasi alkuperäinen muotoilu, on aika päättää, mikä olento tulee olemaan. Sinun on päätettävä hahmon sukupuolesta, persoonallisuudesta, asenteesta, seksuaalisesta mieltymyksestä ja muista tärkeistä asioista kolmiulotteisen fursonan luomiseksi. 

Vaikka fursonasi on luova heijastus itsestäsi, fursonan ei tarvitse olla samanlainen kuin sinä. Voit olla mahdollisimman luova fursonasi ominaisuuksien kanssa. Lisäksi voit poiketa mukavuusalueeltasi, jos haluat tehdä hahmosta erottuvan. Näin voit myös kehittää näyttelijä- ja tarinankerrotaitoja, joita voit hyödyntää myös muissa taiteen muodoissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *