Umicon 2018: Anime-konvention etiketit aloittelijoille!

Suunnitteletko osallistumistasi ensimmäiseen anime-kokoukseesi täällä Umiconissa? Olemme iloisia, että olet mukana aluksella! Ensimmäiset tapaamiset tuovat aina jännitystä ja hermostunutta ennakointia, ja olemme täällä saadaksemme sinut läpi kaiken, kun nautit tämän vuoden anime-konventista. 

Tässä on muutama ohje, jota sinun on noudatettava saadaksesi hauskan ja mieleenpainuvan kokemuksen Umiconista:tuntevasi  

  • Kunnioita linjaa.

Ymmärrämme jännityksen, jonka tunnetnähdessäsi tuhansia anime-tuotteita ja muutamia tunnettuja kasvoja mangateollisuudessa. On kuitenkin aina pidettävä mielessä, että muut fanit ovat yhtä innoissaan kuin sinäkin. Tulee pitkiä jonoja, ennen kuin voit tavata suosikki manga-luojasi tai ääninäyttelijät. 

Älä hapenna mielialaa valittamalla linjalla ja pidä positiivinen ilmapiiri, jos voit. Tämä tekee tunnelmasta kevyemmän myös muille konventin osanottajille riippumatta jonon pituudesta. 

  • Ole nopea, kun haet nimikirjoituksia Konferenssin

sisälle olemme kutsuneet useita taiteilijoita, julkkis-cosplayereja, manga-tekijöitä ja ääninäyttelijöitä. Monet ihmiset jonottavat nimikirjoituksensa kanssa epäjumaliaan, ja sinun on kunnioitettava tätä. Kun saat vuorosi, varmista, että et pidä linjaa muille. Pidä aina muut mielessä ja siirry seuraavaan osastoon, kun olet saanut autogrammin. 

  • Pidä mielessä hygieniaasi

Monet kongressikeskuksessa ahdistuneet ihmiset ovat ahtaita, joten voit odottaa, että se tuntuu lämpimältä salien sisällä ja hikoilet liikkumisesta jatkuvasti. Tämän sanottuasi sinun on varmistettava, että ryhdyt asianmukaisiin toimiin hygienian kanssa kaikkien ja itsesi mukavuuden vuoksi. Lisäksi tuntuu hyvältä haistaa mukavaa!

  • Pidä yhteyttä muihin! 

Älä eristä itseäsi. Yritä ystävystyä konventissa olevien ihmisten kanssa ja puhua asioista, joista molemmat nautitte. Todellisen yhteyden luominen muihin faneihin on yksi anime-konventin palkitsevimmista osista. 

  • Ole kunnioittava cosplayereitä kohtaan

Ihmiset ovat aina liian innoissaan käsitellessään cosplayereita, mikä johtaa siihen, että he ovat liian epäkunnioittavia ja tunkeilevia. Varmista, että kohtelet cosplay-pelaajia kunnolla olemalla tuijottamatta heitä kuin uutuuksia. Lisäksi, jos cosplayer kieltää kuvan ottamisen, sinun tulee kunnioittaa hänen päätöstään ja olla matkalla. Yritä olla tekemättä mitään, mikä tekee cosplayereistä epämukavia. 

  • Kysy ennen kuvan ottamista

Monet osallistujat näyttävät unohtavan tämän säännön, ja vaikka ymmärrämme innostuksen nähdä suosikkihahmosi eläväksi, kannustamme myös kaikkia kohtelemaan muita ihmisiä kunnioittavasti. Älä vain napsauta kuvaa pyytämättä suostumusta. Ota yhteyttä cosplayeriin, osallistujaan, julkkiseen tai luojaan, jonka kuvan haluat ottaa, ja kysy heiltä hienosti, voitko napsauttaa muutaman kuvan. Sen lisäksi, että se on kunnioittava, se antaa heille myös aikaa tehdä viileä pose! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *