Umicon 2018: Paras videopeli merkkiä cosplay

Joskus voi olla hieman vaikeaa valita, minkä hahmon cosplayyleissopimus. Osittain siksi, että valittavanasi on valtava määrä valintoja, mutta haluat myös saavuttaa näyttämäsi hahmon ulkoasun. 

Jos sinulla on vaikeuksia valita, ketkä kuvaavat, voit aina pelata sitä turvallisesti valitsemalla yhden suosikkivideopelihahmoistasi. Näiden hahmojen cosplay-pelaaminen ei voi koskaan mennä pieleen, koska he voivat kerätä huomiota ja ihmiset rakastavat heitä! 

Tässä on joitain parhaita videopelihahmoja, joita voit pelata Umicon 2018:pelata vihreästä asustaan

Link (The Legend of Zelda)

Linkistä voi helpostikeltaisiin hiuksiinsa yksinkertaisen ulkonäönsä vuoksi. Kun olet luonut puvun, voit sitten tehdä oman mestarimiekkasi ja Hylian Shieldin täydentämään ulkoasua. 

Link on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista videopelihahmoista, mikä tekee hänestä heti tunnistettavan ja kuka tietää, että voit jopa tavata oman Zeldasi konventissa! 

Nathan Drake (Uncharted)

Uncharted on yksi PlayStationin parhaista franchising-toimista. Se esitteli myös peliyhteisön yhdelle pelihistorian hienoimmista ja hauskimmista päähenkilöistä, Nathan Drake. Sadat cosplayerit päättävät kuvata tätä hahmoa, koska hänen pukua on melko helppo jäljitellä.

Draken puku koostuu enimmäkseen vapaa-ajan vaatteista, kuten farkuista ja rullatuista hihoista. Hänen asunsa täydentävät ikoniset pistoolikotelot, joita hänellä on rinnassaan. Voit myös harrastaa sahattua haulikkoa, jotta ulkonäkösi on vieläkin vauhdikkaampi.

Altair (Assassin’s Creed) Assassin’s Creed -pelisarjassa

on ollut monia salamurhaajia, mutta kukaan ei voi vastata alkuperäisen hahmon, Altairin, ikonista ulkoasua. Voit helposti tunnistaa tämän hahmon katsomalla hänen täysin valkoisia kylpytakkejaan punaisella aksentilla. 

Voit joko varustaa itsesi miekalla tai tikarilla, mutta paras vaihtoehto olisi luoda oma piilotettu terä. Voit myös korostaa koko asustasi joukolla nahkatarvikkeita, joihin mahtuu aseesi. 

Kratos (sodan jumala)

Kratosin esittäminen on sitoutumista, koska on paljon asioita, jotka sinun on tehtävä ruumiillesi, joista yksi on parranajo. Sinun pitäisi myös olla mukava näyttää hieman ihoa, koska hänen puku koostuu pääosin alemmista vaatteista. 

Voit joko kuvata Kratoksen klassisen ilmeen aikaisemmista peleistä tai voit tehdä uusimman uudelleenkäynnistyksen, jossa hän on varustettu panssarilla ja kirveellä. 

Masterchief (Halo)

Xbox on luonut mestariteoksen Halo-sarjan franchising-muodossa. Tämä peli synnytti yhden pelihistorian ikonisimmista ja rakastetuimmista hahmoista, Masterchiefin. Tämä hahmo on varustettu liukkaalla tummanvihreällä panssarilla, jossa on vastaava kypärä.

Hienoa tässä puvussa on, että sinun ei tarvitse näyttää kasvosi, koska sinulla on naamio. Joskus voi olla hieman kuuma, joten ota kypäräsi aika ajoin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *