Aloittelijan opas: Anime -cosplay -ideoita

Animen suosio on aina kehittynyt. Vuosien mittaan fanit ovat löytäneet enemmän tapoja kuin vain katsoa sitä osoittaakseen arvostavansa, ja yksi näistä on cosplay -peli. Lauseesta “pukupeli” kehitetty käytäntö pukeutua kuvitteellisiksi hahmoiksi animesta, elokuvasta, mangasta, videopelistä tai esityksestä. Se on esitystaiteen muoto, jossa osallistujat kutsuivat cosplayereita pukeutumaan pukuihin ja muotiasusteisiin edustamaan tiettyä hahmoa.

Nykyään on paljon anime -esityksiä ja hahmoja, joten on vaikea valita kumpaa pelata. Aloittelijoille on käytännöllistä soittaa hahmo, joka on helppo esittää ulkonäöltään. Tässäon joitain suosittuja animehahmoja, joita voit helposti pelata:

5 helppoa ja nopeaa pukuideaa

  1. Sailor Mercuryn cosplaylle, Sailor Moon

Sailor Mercury on kuvitteellinen hahmo Naoko Takeuchin luomaan yhä suositumpaan manga-sarjaan Sailor Moon. Hänen tiedetään olevan Sailor Guardiansin jäsenen Ami Mizunon vaihtoehtoinen henkilöllisyys. Hänen ensimmäinen esiintymisensä oli luvussa 2: Ami Sailor Mercury, 1992. Tämä on yksi suosituimmista anime -tyttöjen cosplay -ideoista, joita voit helposti toistaa. 

  1. Hitsugaya, Bleach

Toshiro Hitsugaya on kuvitteellinen hahmo manga- ja animesarjassa Bleach, jonka on luonut Tite Kubo. Hän on Gotei 13: n kymmenennen divisioonan tai joukkueen kapteeni, sielunleikkuja. Jos etsit helppoa anime -cosplaya, Hitsugaya on hyvä valinta sinulle. Siinä on perinteinen japanilainen gi ja obi, joita voit etsiä valmiina. Tarvitset vain valkoisen peruukin ja väliaikaisen samuraimiekan.

  1. Obito, Naruto

Obito Uchiha, joka tunnetaan myös nimellä Tobi, on Masashi Kishimoton luoma Naruton hahmo. Obito oli nuori shinobi, joka uhrasi itsensä pelastaakseen ystävänsä tehtävän aikana. Tämän ulkoasun vetämiseksi tarvitset vain mustan kimonon ja erottuvan naamion, jotka voit ostaa verkossa tai tehdä itse.

  1. Bruno Bucciarati, Jojo’s Bizarre Adventure

Bruno on gangsteri, joka johtaa omaa ryhmää Passionessa, joka on kuuluisa napolilainen italialainen organisaatio. Tämä on vaikeustasoa korkeampi taso kuin muut, koska se vaatii joitain säätöjä valkoiseen pukuun ja yksityiskohtiin. Silti tämä on loistava idea cosplaylle, jos etsit syytä puvun käyttämiseen. 

  1. Uraraka, My Hero Academia

Ochako Uraraka on yksi sarjan ja mangan, My Hero Academian, päähenkilöistä. Hän on lukion opiskelija, joka harjoittelee ammattilaissankariksi ja on yksi Izuku Midoriyan lähimmistä ystävistä. Uraraka on melko helppo cosplay, koska hän on pukeutunut koulupukuun, joka on melko helppo löytää. Tämä on parasta aloittelijoille, koska se käyttää kotona tai ostoskeskuksessa olevia esineitä. Tarvitset vain bleiserin, valkoisen nappipaidan, punaisen solmion ja hameen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *