Myyntipöytäsali

On todistettu, että lukijaa häiritsee sivun ulkoasu lukiessaan sivua. Lorem Ipsumin käytön tarkoitus on, että se omaa enemmän-tai-vähemmän normaalimpaa sanojen sijoitusta kuin ‘Sisältöä tähän, sisältöä tähän’. Monet tietokoneen julkistusohjelmien pakkaukset ja nettisivueditorit käyttävät nyt Lorem Ipsumia heidän normaalina mallitekstinä. ‘Lorem Ipsumia’ etsittäessä löytyy monen monta nettisivua, jotka ovat vasta aluillaan. Useita versioita on muodostunut vuosien kuluessa, jotkut vahingossa ja jotkut tarkoituksella (lisätty huumoria ja niin edelleen).

Jälleenmyyjän: Opaskonventtiin

kotisumeaanTervetuloa UMICONiin! Olemme Suomen suosituin ja luotettavin sivusto ihmisille, jotka ovat intohimoisesti anime, manga ja muut japanilaiset taideteokset.

Kuten luvattiin, järjestämme sinulle kuumimmat ja viimeisimmät cosplay-kilpailut, taide- ja ohjattuja työpajoja sekä muuta hauskaa toimintaa päivittäin! Valmistaudu seuraavalle mahtavalle tapahtumallemme tutustumalla tälle sivulle UMICON 2018 Dealer’s Denoppaaseen -kongressin. Aivan oikein, kaikille sumeille ystävillemme ja faneillemme tämä on tapa, jota olette kaikki odottaneet. Älä missaa sen vaikuttavia ohjelmia, koska olemme saaneet sinut mukaan!

Jälleenmyyjän koti

Jälleenmyyjän kota tai sitä kutsutaan myös jälleenmyyjien huoneeksi, on laaja alue, joka palvelee pörröisiä kokouksia / konferensseja – kumpaakin tapaa, sitä kutsutaan pian (ja usein) pörröiseksi. Tämä suuri sisätila kokoaa kaikki ammattilaiset ja jopa puoliammattilaiset taiteilijat, myyjät ja ostajat, jotka ovat innokkaita pörröisistä taiteista. Kaikki ovat tervetulleita myymään tuotteita tai tuotteita, kunhan ne ovat myytävissä Furry-faneille. Voisit myydä tulosteita, sarjakuvakirjoja, pehmoleluja, tilauksia, maalauksia, piirustuksia ja paljon muita! Pöytä on sinun! 

Pörröinen huijaus, kuten muutkin haitat, maksaa noin €50 eurosta60, koska se sisältää kuljetukset, majoituksen ja ateriat. Dealer Denin myyjien hinta vaihtelee 40-130 € riippuen haluamastasi pöytien määrästä.

Kuinka se toimii?

Jokaiselle taiteilijalle / myyjälle (jälleenmyyjälle) voit myydä tuotteitasi näyttämällä pöydissäsi. Huomaa, että mitä enemmän pöytätilaa hankit, sitä korkeammat kustannukset sinun on maksettava. Jokaiselle osallistujalle / ostajalle, jos vierailet tilassa, sinun on lähetettävä lomake, joka tarkoittaa hyväksyntänne kilpailijoiden käyttöehtoihin.

Jälleenmyyjille alla on seuraavat kustannukset vaaditusta taulukoiden määrästä.

TaulukotKustannukset
1 4ft taulukko€ 40,00
1 5ft taulukko50,00 €
1 5.5ft taulukko€ 58,00
1 4ft seinä taulukko50,00 €
1 5ft seinä taulukko€ 60,00
1 5.5ft seinä taulukossa€ 68,00
2 4ft taulukon€ 75.00
1 6ft taulukko€ 120,00
1 6ft seinä pöytä150,00 €

Mikä on pörröinen taide?

Niille, jotka eivät ole tietoisia tästä fanikannasta, tässä, kuinka fanit rakastavat pörröistä taidetta.

Pörröinen taide, tai yksinkertaisesti nimeltään “pörröinen”, liittyy yleensä antropomorfisten tai maagisten olentojen erityisiin etuihin, jotka koostuvat / jäljittelevät turkista ja joilla on yli-inhimillisiä voimia. Alla on luettelo välineenä etujen furry:

  • Piirretyt ja pelit
  • Myytti tarinat
  • taide (Lyijytäytekynäpiirros ja värikynillä)
  • Fursuiting(fursona)

Anna heille seurata!

Älä koskaan unohda päivityksiä mitä, milloin ja missä jälleenmyyjän luola! Älä unohda antaa tykkäyksiä tai seurata heidän sosiaalisen median sivujaan (FB, IG ja Twitter) käyttämällä käyttäjänimeään: @TheDealersDen.