Majoitus

Missä yöpyä UMICON 2018 :n aikana

Etsitkö tätä UMICON 2018 -hotellia kohteessa UmiCON? Tutustu tähän luetteloon, jonka loimme, koska olet oikeassa paikassa, koska meillä on täydellinen lista majoitukseen tulevana 2018. 

Saatat kysyä, mikä on UMICON? UMICON on yksi Abossa tapahtuneistä suurimmista anime-, manga- ja doujinshi-sopimuksista. Suomessa on mukana paljon mangataiteilijoita ja animaattoria, joihin kuuluu erilaisia cosplayereja Suomessa.

Tiedämme, että majoituksen etsiminen voi olla hässäkkää, koska monet ihmiset odotetaan vierailevan huijauksen tänä vuonna. Siksi listasimme 4 täydellistä paikkaa, joissa voit yöpyä loman aikana taakan vähentämiseksi ja tässä se on.

1. Hotelli Helmi

Hotel Helmi on yksi halvimpia hotelleja lähellä paikka ja se on todella lähellä paikka. 800 metrin päässä kongressikeskuksesta tämä kolmen tähden hotelli on käytännössä yksi parhaista hotelleista around.Complete kaikki perusmukavuudet, hotelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen vieraille ja se tarjoaa nopean internetin vieraan nauttia. Tämä hotelli on täydellinen ihmisille, joilla on oikea budjetti ja haluaa osallistua kokoukseen. Voit vaeltaa Ympäri Turun kaupunkia rentoutumaan.

2. Hiisi Homes Turku 

Tämä hotelli sijaitsee Turun kaupungin sydämessä monien matkailukohteiden ja 15 korkeatasoisen ravintolan ympäröimänä. Se voi olla hieman tyyris kuin useimmat Turussa hotellit, mutta saat nauttia hotellin premium-sijainnista. Mutta tämä hotelli on hieman kauempana kuin useimmat tämän luettelon hotellit, joilla on 2,3 km:n päässä yleissopimuksesta. Mutta kun nautit kongressin koju voit katsella ympärilleen matkailukohteita samalla palata hotellihuoneeseesi.

3. HeseHotelli Turku Kaskentie

Tämä on täydellinen paikka yleissopimuksen kävijälle, koska se on pohjimmiltaan piilotettu. Tämä 1,0 km:n päässä kongressikeskuksesta ja lähellä paikallista ostoskeskusta sijaitseva kahden tähden hotelli voi rentoutua koko päivän ajan koko päivän ajan. Hotelli tarjoaa ilmaisen ilmaisen aamiaisen ja porealtaan.

4. Hvc Hostelli 

Tämä minihostelli on täydellinen ihmisille, joilla on tiukka budjetti ja jotka heräävät aina myöhään, mutta haluavat osallistua seminaareihin ja tapahtumiin. Se on halvin majoitus, jonka löydät kongressikeskuksesta tai Turun kaupungista. Vaikka tässä hostellissa ei ole ilmaista aamiaista ja siinä on jaettu keittiö. Se korvaa etäisyyden, jonka sinun täytyy matkustaa mennä kongressikeskukseen, koska se on vain 100 metrin päässä kokouskerroksesta. 

Nyt kun olet lukenut listan. Varaa aikaisin, koska saattaa olla tarjouksia ryhmille tai sinulle, jotka haluavat varata huoneen UMICON 2018.