Foreign visitors

Kun Suomessa: Kaikki Turusta 

UMICON 2018 ei ole paras asia Turussa. Itse asiassa, jos olet keskiaikaisen linnan fani, Turku voi olla seuraava lomapaikkasi! Paikallisten mukaan Turussa asuu elävää musiikkia, festivaaleja, kahviloita ja putiikkeja. 

Katsokaa joitain tosiasioita ja paikkoja, kun löydät itsesi Turusta!

  1. Turku oli Suomen pääkaupunki vuoteen 1812. 

Turku tunnetaan monien paikallisten keskuudessa Suomen vanhimpana kaupunkina. Vuosisatojen ajan kaupunki toimi Suomen politiikan, kaupan ja keskiaikaisen kulttuurin keskuksena. Turku julistettiin katoliseksi asutukseksi 1200-luvun alussa ja siitä tuli vähitellen Suomen tärkein kaupunki. 

Vuonna 1812 Turku menetti pääkaupungin arvonsa Helsingille, koska Venäjän tsaari Aleksanteri I halusi pääkaupungin lähemmäksi kotiaan. 

  1. Turku on kulttuurin ja historian sulatusuuni. 

Kaupunki tunnetaan historiastaan ​​ja keskiaikaisesta kulttuuristaan, joka säilyy tähän päivään saakka. Joka vuosi järjestetään paljon festivaaleja ja tapahtumia, joissa keskiaikaiset markkinat ovat yksi kuuluisimmista. 

Kaupunki on myös verhottu teattereilla, museoissa ja kulinaarisissa keskuksissa, joissa ulkomaiset vieraat voivat nauttia Suomen parhaista. 

  1. Käy Turun (ja Suomen) vanhimmissa rakenteissa.

Turun linna ja Turun tuomiokirkko ovat kaksi Turun vanhimmista rakennuksista ja yksi Suomen historiallisimmista. Turun linna rakennettiin 1200-luvun lopulla, kun Turun tuomiokirkko pystytettiin samaan aikaan. 

Turun tuomiokirkko tunnetaan monien joukossa yhtenä Suomen tärkeimmistä uskonnollisista rakennuksista. Se todisti historiallisia tapahtumia ja on edelleen suosittu paikka vuosittaisissa juhliin. 

Turun linnassa on museo, jossa on kokoelma keskiaikaisia ​​Turun arkistoja. Kierroksia järjestetään myös englanniksi, jotta ulkomaiset vieraat voivat hyödyntää kokemusta parhaalla mahdollisella tavalla. 

  1. Ole merimies päiväksi. 

Turun saaristo on paratiisi luonnon ystäville ja merenkulkijoille. Ihmiset käyttävät edelleen Turun merisatamia kaupunkiin. Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa polkupyöränvuokrausta ulkomaalaisille kävijöille. 

Jos haluat viettää päivän purjehtimalla Turun luonnonkaunisten keidasen ympäri, ulkomaiset vierailijat ovat tervetulleita! Vesibusseja ja lauttoja on myös saatavilla. 

  1. Kävele Turun kauppahallin läpi.

Turun kauppahalli on täydellinen sekoitus vanhaa ja uutta. Se venyttää yhden korttelin ja on täynnä tuoretta kalaa, lihaa, hedelmiä ja vihanneksia. Ulkomaiset vieraat voivat myös nauttia käsityöläisistä mauista Kauppahallissa. 

  1. Illasta, kunnes pudotat Turun parhaisiin ravintoloihin ja kahviloihin. 

Turussa ei koskaan tule nälkäiseksi – siellä on vain niin paljon ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat maailmanluokan aterioita! Turku tyydyttää mielihyväsi fine diningista edulliseen ruokailuun.