Lipunmyynti

Liput

Umiconin viikonloppulippu maksaa 41,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale.

Early Bird -lipunmyynti on päättynyt.

Umiconin liput myy Lippu.fi.

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Umiconiin koko tapahtuman ajan. Otathan huomioon, että joihinkin ohjelmiin jaetaan paikkaliput. Ohjelmista, joihin jaetaan paikkaliput, ilmoitetaan erikseen ohjelman kuvauksessa. Tiedotamme myös ennakkoon, mistä paikkalipun voi noutaa. Paikkalippu on maksuton.

Liput toimitetaan sähköisessä muodossa puhelimeesi ja sähköpostiisi, ja ne vaihdetaan rannekkeiksi lipunvaihtopisteillä tapahtumaviikonlopun aikana. Lipunvaihtopisteiden sijainnista ja aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Tapahtumalipuilla ei ole palautusoikeutta, eikä lippuja voida hyvittää tai vaihtaa toisiin. Emme vastaa kolmannen osapuolen (esim. Huuto.net, Facebook, Tori.fi) kautta ostetuista lipuista.

Ikärajoista

Umicon on ikärajaton tapahtuma. Yksi alle 13-vuotias lapsi pääsee maksavan täysi-ikäisen henkilön kanssa tapahtumaan ja lapsen lipusta veloitetaan vain 1 € palvelumaksu. Mikäli lipunmyynnissä/-tarkistuksessa ei olla varmoja lapsen iästä, niin voimme pyytää todistamaan lapsen iän esimerkiksi Kela-kortilla.

Kysyttävää? Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Lippu.fi asiakaspalvelu [email protected]