Lipunmyynti

Liput

Umiconin viikonloppulippu maksaa 41,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale.

Umiconin päivälippuja on mahdollista ostaa Logomo Kitchenistä tapahtuman ajan hintaan 30 € / lauantai ja 20 € / sunnuntai. Viikonloppuliput saatavilla myös tapahtumapaikalta. Katso sijainnit Tapahtumapaikka-sivultamme.

Umiconin liput myy Lippu.fi.

Siirry Lippu.fi verkkokauppaan tästä tai klikkaamalla kuvaa!

Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Umiconiin koko tapahtuman ajan. Otathan huomioon, että joihinkin ohjelmiin jaetaan paikkaliput. Ohjelmista, joihin jaetaan paikkaliput, ilmoitetaan erikseen ohjelman kuvauksessa. Tiedotamme myös ennakkoon, mistä paikkalipun voi noutaa. Paikkalippu on maksuton.

Liput toimitetaan sähköisessä muodossa puhelimeesi ja sähköpostiisi, ja ne vaihdetaan rannekkeiksi lipunvaihtopisteillä tapahtumaviikonlopun aikana.

Lipunvaihtopisteet ovat avoinna perjantaina 23.2. Logomon sisällä Kitchenissä ja Teatrossa klo 16-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina 24.-25.2. pääovella koko tapahtuman ajan. Katso sijainnit Tapahtumapaikka-sivultamme.

Tapahtumalipuilla ei ole palautusoikeutta, eikä lippuja voida hyvittää tai vaihtaa toisiin. Emme vastaa kolmannen osapuolen (esim. Huuto.net, Facebook, Tori.fi) kautta ostetuista lipuista.

Lippuja on mahdollista ostaa myös suoraan lippu.fi myyntipisteiltä ja R-kioskeilta kautta maan. Tarkista lähin myyntipisteesi täältä.

Ikärajoista

Umicon on ikärajaton tapahtuma. Yksi alle 13-vuotias lapsi pääsee maksavan täysi-ikäisen henkilön kanssa tapahtumaan ja lapsen lipusta veloitetaan vain 1 € palvelumaksu. Mikäli lipunmyynnissä/-tarkistuksessa ei olla varmoja lapsen iästä, niin voimme pyytää todistamaan lapsen iän esimerkiksi Kela-kortilla.

Kysyttävää? Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@umicon.fi

Lippu.fi asiakaspalvelu asiakaspalvelu@lippu.fi