Musiikkiohjelmat ja muut

Pienten fandomien tuska

la 11:00 - 12:00
Huone: Move 1
Seuraatko jotain loistavaa sarjaa, jolla on rajattu määrä lukijoita ja vielä pienempi aktiivisten fanien joukko? Niin minäkin! Luvassa katkeran fanin jupinaa turhan huonosti tunnetusta lempisarjasta, josta ei kenenkään kanssa voi jutella ja vinkkejä, miten asian voisi ehkä korjata. Tarjolla myös vertaistukea muille pienten fandomien jäsenille.

Momoyama-arkkitehtuuri – Linnoja ja samuraita

la 11:00 - 12:00
Huone: Move 2 Auditorio
Kiinnostaako Japanin arkkitehtuuri? Entäpä samurait ja linnat? Silloin kannattaa suunnata seuraamaan luentoamme. Käsittelemme Japanin keskiajan huipentumaa eli Momoyama-kautta, jolloin Japanin arkkitehtuurissa vallitsi linnojen ja samuraiden aika. Käymme läpi historiallista pohjaa ja Momoyama-kauden tärkeitä tapahtumia Japanissa. Lisäksi katsomme, miten tämä aikakausi näkyy Japanin kulttuurissa ja animessa tänä päivänä.

Riverside Castle -nörttikuoro

la 13:30 - 14:30
Huone: M-Sali
Turun nörtein naiskuoro Riverside Castle saapuu Umiconiin! Kiipeä kissabussin kyytiin ja lähde kanssamme musiikilliselle seikkailulle läpi lumottujen metsien ja legendaaristen kuningaskuntien. Ja saattaapa matkalla tulla vastaan jokunen taistelurobottikin...

Vedetään Otakuista!

la 15:00 - 17:00
Huone: VR Teatteri
Mistä on kysymys? Kuka tekee huonoimman seuranhakuilmoituksen Nörttinderiin? Mitä tapahtuu, kun joukko otakuja laitetaan rivilaulamaan anime- ja mangaharrastuksestaan vitsinpilke silmäkulmassa? Vedetään Otakuista -show (aka piraattikopio TV:stä tutusta Vedetään hatusta -hassuttelusta) tarjoilee improvisaatioviihdettä kaikenmoisille conkareille.

Tanssiteatteri Bluff

su 10:00 - 11:00
Huone: M-Sali
Tylsistynyt Alice lähtee seuraamaan kiireistä Kania ja päätyy ihmeelliseen maahan täynnä toinen toistaan hullumpia hahmoja. Harhaillessaan Ihmemaassa Alice saa kutsun hourupäisen Hatuntekijän teekutsuille, eksyy pirullisen Irvikissan johdattamana synkkään metsään sekä epäonnekseen törmää Ihmemaan äkkipikaiseen hirmuhallitsijaan, Herttakuningattareen. Alice in Danceland on tanssiryhmä BLUFFin draamallinen odottemita-esitys johon mahtuu tanssin lisäksi niin teatteria, toimintaa kuin huumoriakin.

Päättäjäiset

15:00 - 16:00
Huone: M-Sali