Musiikkiohjelmat ja muut

Pienten fandomien tuska

la 11:00 - 12:00
Huone: Move 1
Seuraatko jotain loistavaa sarjaa, jolla on rajattu määrä lukijoita ja vielä pienempi aktiivisten fanien joukko? Niin minäkin! Luvassa katkeran fanin jupinaa turhan huonosti tunnetusta lempisarjasta, josta ei kenenkään kanssa voi jutella ja vinkkejä, miten asian voisi ehkä korjata. Tarjolla myös vertaistukea muille pienten fandomien jäsenille.

Momoyama-arkkitehtuuri – Linnoja ja samuraita

la 11:00 - 12:00
Huone: Move 2 Auditorio
Kiinnostaako Japanin arkkitehtuuri? Entäpä samurait ja linnat? Silloin kannattaa suunnata seuraamaan luentoamme. Käsittelemme Japanin keskiajan huipentumaa eli Momoyama-kautta, jolloin Japanin arkkitehtuurissa vallitsi linnojen ja samuraiden aika. Käymme läpi historiallista pohjaa ja Momoyama-kauden tärkeitä tapahtumia Japanissa. Lisäksi katsomme, miten tämä aikakausi näkyy Japanin kulttuurissa ja animessa tänä päivänä.

Riverside Castle -nörttikuoro

la 12:00 - 13:00
Huone: VR Teatteri
Turun nörtein naiskuoro Riverside Castle saapuu Umiconiin! Kiipeä kissabussin kyytiin ja lähde kanssamme musiikilliselle seikkailulle läpi lumottujen metsien ja legendaaristen kuningaskuntien. Ja saattaapa matkalla tulla vastaan jokunen taistelurobottikin...

FFFight!

la 13:00 - 15:00
Huone: M-Sali

Dreamferno -pelimusiikkikonsertti

la 17:00 - 19:00
Huone: M-Sali
Dreamferno on nelihenkinen Savosta kotoisin oleva sinfonista rock-musiikkia soittava yhtye, jonka esiintymiset ovat täynnä energiaa ja mukaansa tempaavaa meininkiä. Umiconia varten yhtye on sovittanut legendaarisista peleistä tuttua musiikkia, joten luvassa on todellakin ainutlaatuinen keikkakokemus, jota ei kannata jättää näkemättä.

Vedetään Otakuista!

la 15:00 - 17:00
Huone: VR Teatteri
Mistä on kysymys? Kuka tekee huonoimman seuranhakuilmoituksen Nörttinderiin? Mitä tapahtuu, kun joukko otakuja laitetaan rivilaulamaan anime- ja mangaharrastuksestaan vitsinpilke silmäkulmassa? Vedetään Otakuista -show (aka piraattikopio TV:stä tutusta Vedetään hatusta -hassuttelusta) tarjoilee improvisaatioviihdettä kaikenmoisille conkareille.

Tanssiteatteri Bluff

su 10:00 - 11:00
Huone: M-Sali

Conittajan kriisit vuosien varrella

su 13:00 - 14:00
Huone: Move 2 Auditorio
Ohjelmassa käydään läpi, kuinka conittajan kokemukset coneissa käymisestä muuttuvat vuosien varrella ja millaisia elämän kriisejä conittaja kohtaa, esimerkiksi alkuperäisen kaveriporukan hajoamisen takia. Oletko siirtynyt peruskävijästä vänkäriksi, vähentänyt coneissa käymistä tai ryhtynyt valikoivammaksi conien ohjelmien suhteen? Tulkaa kertomaan kokemuksistanne coneissa käymisestä ja kuinka conittaminen on muuttunut elämänne aikana!

Ps. Tämä on oiva paikka tutustua muihin "kohtalotovereihin" ja löytää uusia näkökulmia conittamiseen.

Päättäjäiset

15:00 - 16:00
Huone: M-Sali