Kunniavierasohjelmat

Kaikki nimikirjoitustilaisuuden jonotusliput ovat ilmaisia. Välttääksemme ruuhkaa nimikirjoitustilaisuuden aikana jaamme aikaleimalla varustettuja jonotuslippuja nimikirjoituksen haluaville. Jonotusliput jaetaan infopisteeltä tapahtumapaikan ensimmäisessä kerroksessa.

Tanemura: Tanemuran värikäs maailma

la 15:00 - 16:00
Huone: M-Sali
Arina Tanemuran Q&A:ssa käymme läpi muun muassa hänen historiaansa mangakana, mitä toimivan shoujon tekeminen vaatii ja kuinka kyseinen genre on muuttunut vuosien aikana.
Ohjelmaan haetaan paikkaliput infopisteeltä.

Tanemura: nimikirjoitustilaisuus

su 10:00 - 12:00
Huone: Nimikirjoitustila

Hinoue: Ei ole vääriä vastauksia

la 12:00 - 13:00
Huone: M-Sali
Suomessa visuaaliset novellit nostavat vuosi vuodelta enemmän päätään, sitä enemmän kuin mitä animelle ja mangalle tulee harrastajia länsimaissa. Keskustelemme nyt Hinouen kanssa visuaalisten novellien historiasta Japanissa, mitä AD:na olo tarkalleen ottaen tarkoittaa hänen alallaan, ja tietenkin sarjoista, joissa hän on ollut mukana.

Hinoue: nimikirjoitustilaisuus

la 14:00 - 15:00
Huone: Nimikirjoitustila

Tanioka: Musiikkia maailmalle

la 16:00 - 17:30
Huone: M-Sali
Musiikki on olennainen osa mitä tahansa peliä, ja Kumi Taniokalla on kokemusta laidasta laitaan, roolipeleistä urheiluteemaisiin pelimusiikkeihin. Pureudummekin hänen mukanaan pelimuusikin laajaan maailmaan. Käymme läpi pelimusiikin työstöprosessia ja Taniokan omaa tuotantoa eri peleihin.

Tanioka: nimikirjoitustilaisuus

la 13:00 - 14:00
Huone: Nimikirjoitustila

REIKA: Japanin cosplaykulttuuri

la 11:00 - 12:00
Huone: M-Sali
Oletko miettinyt, millaista on olla cosplayaaja Japanissa? Keskustelemme cosplayaamistesta niin harrastuksen sisällä kuin myös ei-harrastavien ihmisten keskuudessa.

REIKA: Peruukkipaja

la 17:00 - 18:00
Huone: Goto 33 Paja
Reika tulee näyttämään meille parhaimmat peruukkikonstit.

Reika: nimikirjoitustilaisuus

su 12:00 - 13:00
Huone: Nimikirjoitustila