Kunniavieraat

Umiconiin saapuu vieraita aina Japanista saakka! Mikäli haluat tietää ensimmäisten joukossa kunniavierasjulkistuksista, seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa.

Kunniavieraita voit tavata nimikirjoitustilaisuuksissa ja meet-and-greeteissä. Näiden lisäksi kunniavieraat pitävät omia ohjelmiaan. Kunniavieraiden esittelyiden lopusta löydät lisätietoa vieraan pitämästä ohjelmasta.

Arina Tanemura

Vuonna 1997 I.O.N-nimisen sarjakuvan myötä ihmisten tietoisuuteen noussut Arina Tanemura on shoujo-mangaka, jonka mangasarjoista jo yli puolet on käännetty suomeksi. Nyt hänet saadaankin Suomeen kertomaan, kuinka hän on luonut nämä suomalaisia jo 11 vuotta ihastuttaneet sarjansa. Tällä hetkellä hänen kädenjälkeään pääsee ihailemaan japanilaisessa IDOLiSH7-pelissä ja vielä suomeksi kääntämättömässä Akuma ni Chic x Hack -sarjakuvassa.

Tanemura pitää Umiconissa keskusteluohjelman ja nimikirjoitustilaisuuden.
Kutkuttaako mielessäsi kysymyksiä, joita haluaisitte tietää Tanemurasta tai hänen urastaan mangakana? Esitä kysymyksesi Arina Tanemuralle täällä!

Twitter

Itaru Hinoue

Itaru Hinoue
Hinoue on Osakasta kotoisin oleva Art Director ja kuvittaja, sekä yksi VisualArtsin Key-studion perustajajäsenistä. Visuaalisten novellien pelaajat ja animen katsojat varmasti tunnistavat hänet teoksista Air, Clannad ja Kanon, joissa hän toimi Art Directorina ja kuvittajana.

Tällä hetkellä hän on jo eläköitynyt Keyn piiristä, mutta toimii freelancerina eri kuvitusprojekteille, ja haluaakin löytää tiensä erityisesti fantasia- ja kauhupelimarkkinoille! Umiconiin Hinoue tulee kertomaan meille työstään ja tietenkin visuaalisten novellien maailmasta ammattilaisen silmin.

Hinoue pitää Umiconissa keskusteluohjelman ja nimikirjoitustilaisuuden. Kutkuttaako mielessäsi kysymyksiä, joita olisi mielenkiintoista tietää Hinouesta tai visuaalisista novelleista? Esitä kysymyksesi Itaru Hinouelle täällä!

Twitter
tumblr

Kumi Tanioka

Hiroshimasta kotoisin oleva lahjakas pianisti, Kumi Tanioka, on pelisäveltäjä, jonka musiikin tunnistaa hänen tavastaan hyödyntää erilaisia soittimia ympäri maailmaa. Piano on kuitenkin hänen suurin rakkautensa, joten suurin osa hänen kappaleidensa piano-osuuksista onkin Taniokan itsensä soittamia.

Tanioka aloitti uransa pelien parissa 1998, ja samana vuonna hän pääsi yhdeksi Squaresoftin (nyk. Square Enix) pelimuusikoksi. 15 vuotta Squaresoftille / Square Enixille musiikkia sävellettyään Tanioka ryhtyi freelanceriksi Square Enix Music -levy-yhtiölle. Monipuolisesti sävellyksiä ja sovelluksia peleihin tehneen Taniokan tunnetuimmat teokset löytyvät Final Fantasy Chrystal Chronicles -sarjasta. Freelancer-aikanaan hän on työstänyt mm. Airship Q:n musiikkia ja sovituksia Super Smash Bros -peliin.

Umiconissa Taniokan seurasta voi nauttia keskusteluohjelman ja nimikirjoitustilaisuuden puitteissa. Lisäksi avajaisissa ja päättäjäisissä voi nauttia Final Fantasy -musiikeista.

Onko jotakin, mitä haluat tietää Taniokan urasta, pelimusiikin luomisesta tai Taniokan työstämistä kappaleista? Esitä kysymyksesi Kumi Taniokalle täällä!

Twitter
Nettisivut
Square Enix Music

REIKA

Suomen cosplay-kansaa jo Animeconissa ihastuttanut REIKA palaa nyt uudelleen vieraaksemme, tällä kertaa tuoden mukanaan mitä upeimpia peliaiheisia pukujaan. Ja totta kai hänen on koettava myös Suomen talvi!

Umiconissa pidämme hänen kanssaan puheohjelman, jonka aikana käymme läpi Japanin cosplay-kulttuuria, ja miltä se näyttää Japanissa ulkopuolisen silmin. REIKA pitää myös nimikirjoitustilaisuuden. Kutkuttaako mielessäsi kysymyksiä, joita toivoisitte meidän käyvän läpi REIKAn puheohjelmassa? Esitä kysymyksesi REIKAlle täällä!

Twitter
Worldcosplay
facebook