Uutiset

Syys 1, 2017

Umicon lähestyy - ota tästä haltuun tärkeät päivämäärät!

Umiconiin on enää kuusi kuukautta aikaa. Tässä tärkeät päivämäärät koskien ohjelma- ja työvoimahakua, myyntipöytäsalia ja taidekujaa sekä ohjelmaamme ja lipunmyyntiämme.

Ohjelma- ja työvoimahaku

Ohjelma- ja työvoimahakumme aukeavat maanantaina 4.9. klo 12.00. Haut ovat auki maanantaihin 30.10. klo 12.00 saakka. Lisätietoja ohjelmahausta löydät Ohjelmahaku-sivultamme ja työvoimahausta taas löydät Vapaaehtoiseksi Umiconiin? -sivultamme. Vapaaehtoisten työntekijöiden lisäksi haemme myös järjestyksenvalvojia.

Ohjelmanpitäjille tarjoamme seuraavat edut:

 • Viikonloppulipun tapahtumaan (arvo 40 €)
 • Tarvittaessa lattiamajoituksen perjantaista sunnuntaihin
 • Lämpimän lounaan ohjelmanpitopäivänä
 • Työntekijöiden taukotilan (Greenroom) tarjoilut

Vapaaehtoisille työntekijöille taas tarjoamme seuraavat edut:

 • Viikonloppulipun tapahtumaan (arvo 40 €)
 • Tarvittaessa lattiamajoituksen koko viikonlopun ajaksi perjantaista sunnuntaihin
 • Lämpimän lounaan työpäivänä
 • Työntekijöiden taukotilan (Greenroom) tarjoilut
 • Manga Cafen herkun
 • Työntekijäpaidan

Järjestyksenvalvojille tarjoamme edellä mainittujen etujen lisäksi matkakorvaukset.

Myyntipöytäsali ja taidekuja

Myyntipöytäsalimme sijaistee Logomon aulassa pääsisäänkäyntien yhteydessä ja se on jaettu 6 alueeseen. Myymme myyntialueita hintaan 240 € + alv. 24 %. Hintaan sisältyy 4 neliömetrin myyntialue, pöytä ja kaksi tuolia. Lisäneliömetrit alueeseen on 60 € + alv. 24 % /neliö. Jokaiseen 4 neliömetriin sisältyy lisäpöytä ja tarpeen vaatiessa tuolit.

Lisää tietoa myyntipöytäsalista ja varaustiedot löydät Yritysmyynti-sivultamme.

Taidekuja sijaitsee Logomon Logi 1 ja 2 -saleissa. Taidekujapaikat tulevat myyntiin perjantaina 22.9. klo 12.00 Suomen Con-tapahtumien verkkokauppaan. Taidekujalle ei ole erillistä portfoliohakua, vaan paikat jaetaan ostojärjestyksessä. Taidekujapaikan hinta on 75 € (sis. alv. 24 %). Hintaan sisältyy viikonloppulippu Umiconiin, pöytä ja tuoli.

Lisää tietoa taidekujastamme löydät Taidekuja-sivultamme.

Ohjelma ja lipunmyynti

Ensimmäisen kunniavieraamme julkistimme jo Animeconissa eli mangaka Arina Tanemuran! Arina Tanemurasta voit lukea lisää Kunniavieraat-sivultamme. Hänen lisäkseen Umiconiin saapuu kaksi muuta vierasta Japanista.

Aloitamme lipunmyynnin perjantaina 22.9. klo 12.00 Early Bird -viikonloppulipuilla, jotka ovat myynnissä perjantaihin 10.11. saakka. Early Bird -viikonloppulippu maksaa 36,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun 1,80 €) / kappale (norm. 41,80 €). Liput myydään Lippu.fi:n kautta.

Lisäksi haluamme tiedottaa, että alle 13-vuotiaat pääsevät maksavan aikuisen mukana ilmaiseksi tapahtumaamme. Lisää tietoa lipusta löydät Lipunmyynti-sivullamme.

Ennen lipunmyynnin aukeamista on luvassa lisää kunniavieras- ja ohjelmajulkistuksia!

Syys 4, 2017

Ohjelma- ja työvoimahakumme ovat auki!

Ohjelma- ja työvoimahakumme ovat nyt auki! Haut ovat avoinna maanantaihin 30.10. klo 12.00 saakka. Valinnoista ilmoitetaan sunnuntaihin 5.11. mennessä. Lisätietoa työvoimahausta löydät Vapaaehtoiseksi Umiconiin? -sivulta ja ohjelmahausta Ohjelmahaku-sivultamme.

Hae ohjelmanpitäjäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi työntekijäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi järjestyksenvalvojaksi tästä!

Vapaaehtoisille työntekijöille tarjoamme seuraavat edut:

 • Viikonloppulipun tapahtumaan (arvo 40 €)
 • Tarvittaessa lattiamajoituksen koko viikonlopun ajaksi perjantaista sunnuntaihin
 • Lämpimän lounaan työpäivänä
 • Työntekijöiden taukotilan (Greenroom) tarjoilut
 • Manga Cafen herkun
 • Työntekijäpaidan

Järjestyksenvalvojille tarjoamme edellä mainittujen etujen lisäksi matkakulukorvaukset.

Ohjelmanpitäjille tarjoamme seuraavat edut:

 • Viikonloppulipun tapahtumaan (arvo 40 €)
 • Tarvittaessa lattiamajoituksen perjantaista sunnuntaihin
 • Lämpimän lounaan ohjelmanpitopäivänä
 • Työntekijöiden taukotilan (Greenroom) tarjoilut

Työvoimahakua ja vapaaehtoisia työntekijöitä koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen tyovoima@umicon.fi

Vapaaehtoisia järjestyksenvalvojia ja järjestyksenvalvontaa koskevat kysymykset voit lähettää osoitteeseen turva@umicon.fi

Ohjelmahakua koskevat kysymykset voit taas lähettää osoitteeseen ohjelma@umicon.fi

Syys 15, 2017

Umiconin lipunmyynti alkaa ensi viikolla!

Umiconin lipunmyynti aukeaa viikon kuluttua perjantaina 22.9. klo 12. Myyntiin tulevat viikonloppuliput ja taidekujapaikat.

Early Bird -viikonloppulippu

Umiconiin on mahdollista ostaa ensimmäisten joukossa Early Bird -viikonloppulippu, eli ennakkolippu edullisempaan hintaan ajalla 22.9.–10.11. Early Bird -viikonloppulippu maksaa 36,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun 1,80 €) / kappale.

Viikonloppuliput myydään 11.11. alkaen normaaliin hintaan 41,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun 1,80 €) / kappale. Liput myydään Lippu.fi:n kautta.

Yksi alle 13-vuotias lapsi pääsee maksavan täysi-ikäisen henkilön kanssa ilmaiseksi tapahtumaan.

Lisää tietoa lipuista löydät Lipunmyynti-sivullamme.

Taidekuja

Taidekujapaikat tulevat myyntiin viikonloppulippujen kanssa samaan aikaan perjantaina 22.9. klo 12. Taidekujapaikat jaetaan ostojärjestyksessä ilman erillistä portfoliohakua.

Taidekujapaikan hinta on 75 € (sis. alv. 24 %). Hintaan sisältyy viikonloppulippu Umiconiin, pöytä ja tuoli. Liput tulevat myyntiin Suomen Con-tapahtumien verkkokauppaan.

Taidekujapaikan voi myös jakaa! Tällöin yksi pöydälle tulevista artisteista ostaa taidekujapaikan, ja pöytäkumppani(t) ostavat itselleen tavallisen kävijän viikonloppulipun ja taidekujalaiset ilmoittavat taidekujavastaavalle osoitteeseen taidekuja@umicon.fi .

Lisää tietoa taidekujasta löydät Taidekuja-sivultamme.

Myyntipöytäsali

Tapahtumapaikan aulaan sijoitetun myyntipöytäsalin paikat ovat nyt myynnissä. Myymme myyntialueita hintaan 240 € + alv. 24 %. Hintaan sisältyy 4 neliömetrin myyntialue, pöytä ja kaksi tuolia.

Lisäneliömetrit maksavat 60 € + alv. 24 % /neliö. Jokaiseen 4 neliömetrin hintaan sisältyy lisäpöytä ja tarpeen vaatiessa tuolit.

Lisää tietoa myyntipöytäsalista ja varaustiedot löydät Yritysmyynti-sivultamme.

Umiconiin Arina Tanemuran lisäksi saapuvat kunniavieraat julkistamme ennen lipunmyynnin avautumista, perjantaina 22.9. klo 10!

Syys 20, 2017

Tutustu Umiconin julkaistuun ohjelmaan!

Olemme juuri julkaisseet lisää ohjelmaa nettisivuillemme. Osa ohjelmastamme löytyy jo nyt luettavaksi ja jos kiinnostut itse pitämään ohjelmaa tapahtumassamme, voit hakea vielä ohjelmanpitäjäksi.

Ohjelma

Ohjelmatarjontamme sisältää luentoja, paneeleja ja työpajoja, sekä konsertteja ja tietenkin kunniavierasohjelmia japanilaisilta vierailtamme. Ohjelmat keskittyvät pääosin tapahtumamme teemaan, eli japanilaisiin peleihin, sarjakuvaan ja animaatioon – eli mangaan ja animeen.

Olemme julkaisseet lisää ohjelmia sivuillamme! Pääset nyt lukemaan kuvaukset jo julkaistuista ohjelmistamme, löytämään suosikkisi ja näin suunnittelemaan Umicon-viikonloppuasi. Lopullinen ohjelmakarttamme julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin syksyllä.

Tutustu tulevaan ohjelmistoon ja ohjelmien kuvauksiin Julkaistua ohjelmaa -sivullamme.

Ohjelma- ja työvoimahaku

Tiesitkö, että ohjelma- ja työvoimahakumme ovat auki? Haut päättyvät maanantaina 31.10. klo 12 ja valinnoista ilmoitetaan sunnuntaihin 5.11. mennessä. Vapaaehtoisten työntekijöiden lisäksi haemme järjestyksenvalvojia ja ohjelmanpitäjiä. Kaikki työntekijät ja ohjelmanpitäjät saavat vastineeksi työpanoksestaan tarjoamamme edut.

Lisätietoa työvoimahausta löydät Vapaaehtoiseksi Umiconiin? -sivulta ja ohjelmahausta Ohjelmahaku-sivultamme.

Hae ohjelmanpitäjäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi työntekijäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi järjestyksenvalvojaksi tästä!

Muistathan, että Umiconin lipunmyynti alkaa perjantaina 22.9. klo 12 Early Bird -viikonloppulipuillamme alennettuun hintaan 36,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun 1,80 €) / kappale.
Tutustu paremmin Lipunmyynti-sivullamme.

Syys 22, 2017

Esittelyssä kunniavieraamme!

Umiconiin saapuu kaiken kaikkiaan neljä kunniavierasta Japanista. Meillä on suuri ilo ja kunnia saada nämä maineikkaat alansa taitajat vierailemaan tapahtumaamme. Lue tästä, keitä he ovat!

Itaru Hinoue

Hinoue on Osakasta kotoisin oleva Art Director ja kuvittaja, sekä yksi VisualArtsin Key-studion perustajajäsenistä. Visuaalisten novellien pelaajat ja animen katsojat varmasti tunnistavat hänet teoksista Air, Clannad ja Kanon, joissa hän toimi Art Directorina ja kuvittajana.

Kumi Tanioka

Hiroshimasta kotoisin oleva lahjakas pianisti Kumi Tanioka on pelisäveltäjä, jonka musiikin tunnistaa hänen tavastaan hyödyntää erilaisia soittimia ympäri maailmaa. Piano on kuitenkin hänen suurin rakkautensa, joten suurin osa hänen kappaleidensa piano-osuuksista onkin Taniokan itsensä soittamia.

Reika

Suomen cosplay-kansaa jo Animeconissa ihastuttanut REIKA palaa nyt uudelleen vieraaksemme, tällä kertaa tuoden mukanaan mitä upeimpia peliaiheisia pukujaan. Ja totta kai hänen on koettava myös Suomen talvi!

Jatka lukemista kunniavieraistamme ja heidän pitämistään ohjelmistaan Kunniavieraat-sivultamme.

Syys 22, 2017

Lipunmyyntimme on nyt alkanut!

Viikonloppuliput myydään Lippu.fin ja taidekujaliput Suomen Con-tapahtumien verkkokaupassa. Lippukauppojen linkit ollaan julkaistu Lipunmyynti-sivullamme ja Taidekuja-sivullamme, sekä sosiaalisessa mediassa Facebook- seinällämme ja Twitter-tilillämme.

Syys 28, 2017

Terveisiä kunniavierailtamme!

Syys-lokakuun ajan julkaisemme kunniavieraidemme teille lähettämiä tervehdysviestejä aina torstaisin täällä nettisivuillamme. Jos japanilaiset vieraamme Tanemura, Hinoue, Tanioka ja REIKA ovat vielä uusia sinulle, pääset tutustumaan heihin paremmin Kunniavieraat-sivullamme.

Viesti Tanemuralta

Tanemura pitää Umiconissa keskusteluohjelman ja nimikirjoitustilaisuuden.
Haluatko vaikuttaa keskusteluohjelman sisältöön? Lähetä mieltäsi askarruttavat kysymyksesi Tanemuralle täällä.

Viikon päästä luvassa seuraava viesti yhdeltä kunniavieraaltamme!

Pian pääset myös lähettämään omia kysymyksiäsi kunniavieraillemme.
Avaamme kyselylomakkeet sunnuntaina 1.10. klo 12!

Loka 1, 2017

Lähetä kysymyksesi kunniavieraillemme!

Kutkuttaako sinua kysymys, johon olet aina toivonut vastausta vieraskaartimme jäseneltä? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Umiconin haastatteluiden sisältöön lähettämällä meille kysymyksiä!

Q&A - Kysymyksiä ja vastauksia

Tulemme pitämään jokaiselle kunniavieraalle oman keskusteluohjelman, joissa sinulla on nyt mahdollisuus saada kysymyksesi kuuluviin ja vastauksen mieltä askarruttaneisiin asioihin. Voit kysyä esimerkiksi kunniavierailta heistä itsestään, heidän urastaan tai jostain tietystä osa-alueesta heidän työssään.

Umiconin kunniavieraskyselyt ovat avoinna 1.10.2017–1.11.2017 välisen ajan ja sinun on mahdollista kysyä niin monta kysymystä kuin haluat. Kokoamme kysymyksistä haastattelun, joka käydään läpi puheohjelmassa.

Otamme kysymyksiä vastaan vain ennakkoon, jotta ohjelma sujuu mutkattomasti – emme siis anna haastattelutilanteessa mikkiä katsomoon. Valitse siis alta vieraasi ja vaikuta kunniavierasohjelmiin!

Esitä kysymyksesi Arina Tanemuralle täällä!
Esitä kysymyksesi Itaru Hinouelle täällä!
Esitä kysymyksesi Kumi Taniokalle täällä!
Esitä kysymyksesi REIKAlle täällä!

Loka 5, 2017

Terveisiä kunniavierailtamme!

Kunniavieraidemme tervehdysviestit jatkuvat! Julkaisemme torstaisin täällä nettisivuillamme kunniavieraidemme teille lähettämiä tervehdyksiä, jotka on käännetty suomeksi. Jos japanilaiset vieraamme Tanemura, Hinoue, Tanioka ja REIKA ovat vielä uusia sinulle, pääset tutustumaan heihin paremmin Kunniavieraat-sivullamme.

Viesti Hinouelta

Hinoue pitää Umiconissa nimikirjoitustilaisuuden ja keskusteluohjelman.
Kutkuttaako mielessäsi kysymyksiä? Vaikuta keskusteluohjelman sisältöön ja esitä kysymyksesi Hinouelle täällä!

Viikon päästä jälleen luvassa seuraava viesti yhdeltä kunniavieraistamme!

Loka 19, 2017

Terveisiä kunniavierailtamme!

Kunniavieraidemme tervehdysviestit jatkuvat viikon tauon jälkeen! Julkaisemme vielä yhtenä torstaina täällä nettisivuillamme kunniavieraamme teille lähettämän viestin. Aiemmat suomeksi käännetyt tervehdysviestit löytyvät Uutiset-osiosta. Jos japanilaiset vieraamme Tanemura, Hinoue, Tanioka ja REIKA ovat vielä uusia sinulle, pääset tutustumaan heihin paremmin Kunniavieraat-sivullamme.

Viesti Taniokalta

Umiconissa Taniokan seurasta voi nauttia keskusteluohjelman ja nimikirjoitustilaisuuden puitteissa.
Vaikuta keskusteluohjelman sisältöön lähettämällä kysymyksiä Taniokalle täällä.

Kunniavieraitamme pääset tapaamaan kasvotusten Umiconissa!
Early Bird -ennakkolipunmyyntimme on nyt puolessa välissä. Viikonloppulippu 10.11. asti alennettuun hintaan 36,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale. Lue lisää Lipunmyynti-sivultamme.

Loka 26, 2017

Pelimusiikkikonsertti!

Tapahtumassamme kävijöitä viihdyttää Dreamferno legendaarisella pelimusiikilla!

Dreamferno

Dreamferno on nelihenkinen Savosta kotoisin oleva sinfonista rock-musiikkia soittava yhtye, jonka esiintymiset ovat täynnä energiaa ja mukaansa tempaavaa meininkiä. Dreamferno on julkaissut yhden pitkäsoiton ja EP:n, joka koostuu täysin omasta materiaalista. Umiconia varten yhtye on sovittanut legendaarisista peleistä tuttua musiikia, joten luvassa on todellakin ainutlaatuinen keikkakokemus, jota ei kannata jättää näkemättä.

Tapahtumassa pääset kuulemaan omalla ohjelmapaikallaan pelimusiikkikonsertin täynnä covereita tunnetuista peleistä. Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa Facebook-sivullamme ja Twitter-tilillämme, sillä saatamme julkaista tulevia konsertin kappaleita.

Tutustu myös muuhun ohjelmatarjontaan Julkaistua Ohjelmaa -sivullamme.

Ohjelma- ja työvoimahaku

Tapahtumamme ohjelma- ja työvoimahaku ovat avoinna ensi viikon maanantaihin 30.10. klo 12.00 saakka. Valinnoista ilmoitetaan sunnuntaihin 5.11. mennessä.
Lisätietoa työvoimahausta löydät Vapaaehtoiseksi Umiconiin? -sivulta ja ohjelmahausta Ohjelmahaku-sivultamme.

Hae ohjelmanpitäjäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi työntekijäksi tästä!
Hae vapaaehtoiseksi järjestyksenvalvojaksi tästä!

Kysymyksiä kunniavieraille

Ehdit vielä vaikuttamaan kunniavieraidemme keskusteluohjelmiin lähettämällä meille kysymyksiä. Kyselylomakkeet ovat avoinna ensi viikon keskiviikkoon 1.11. klo 12.00 asti.

Linkit lomakkeisiin löydät Kunniavieraat-sivultamme.

Loka 30, 2017

Lattiamajoitusliput tulevat myyntiin perjantaina!

Umiconin kävijöillä on nyt mahdollisuus ostaa lippu edulliseen lattiamajoitukseen tapahtumamme ajaksi.

Lattiamajoitus

Umicon-tapahtuman ajaksi voit ostaa lipun koko viikonlopun kattavaan lattiamajoitukseen Rieskalähteen koululle. Koulu sijaitsee 1,9 km matkan päässä tapahtumapaikasta. Majoituskoululle voi saapua jo perjantaina ja majoituskoulu sulkeutuu sunnuntaiaamuna. Lattiamajoitukseen tarvitset mukaan makuupussin, patjan, tyynyn ym.

Liput tulevat myyntiin ensi perjantaina 3.11. klo 12 nettikauppaamme ja ne maksavat 25,00 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet löydät Majoitus-sivultamme.

Early Bird -viikonloppuliput ovat myynnissä alennettuun hintaan perjantaihin 10.11. asti. Nappaa oma lippusi vielä edullisempaan hintaan Lippu.fi-verkkokaupasta!

Marras 16, 2017

Ohjelmakartta!

Tapahtumamme ohjelmatarjonta on nyt kokonaisuudessaan julkaistu! Pääset tutustumaan Umiconissa nähtäviin ja kuultaviin ohjelmiin luennoista työpajoihin nyt hyvissä ajoin ja näin suunnittelemaan tapahtumaviikonloppuasi.

Ohjelmat aihealueittain

Kaksipäiväisessä tapahtumassamme on ohjelmaa monessa aihealueessa ja monenlaiselle kävijälle. Ohjelmakartasta näet helposti eri aihealueiden ohjelmat värikoodin perusteella. Tämän lisäksi olemme jaotelleet ohjelmat aihealueiden perusteella omille sivuilleen. Jos siis olet kiinnostunut erityisesti tarjolla olevista peliaiheisista ohjelmista, löydät kaikki ohjelmat kuvauksineen helposti yhdessä paketissa.

Siirry ohjelmakarttaan tästä.

 • Siirry kunniavierasohjelmiin tästä.
 • Siirry peliaiheisiin ohjelmiin tästä.
 • Siirry anime- ja manga-ohjelmiin tästä.
 • Siirry cosplayaiheisiin ohjelmiin tästä.
 • Siirry musiikkiohjelmiin ja muihin tästä.
 • Siirry työpajoihin tästä.

Umiconin viikonloppuliput ovat nyt myynnissä normaaliin hintaan 41,80 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale. Lue lisää Lipunmyynti-sivultamme.

Kiitos myös kaikille työvoimaksi hakeneille, teille on lähetetty sähköpostia asiaa koskien. Järjestyksenvalvoja-hakumme on avoinna vielä toistaiseksi. Hae järjestyksenvalvojaksi tästä.

Marras 21, 2017

Tutustu tuleviin cosplaykilpailuihin!

Cosvision ry järjestää tapahtumassamme kaksi cosplaykilpailua: pukukilpailun ja photoshoot-kilpailun.

Pukukilpailu

Pukukilpailu on yhden hengen cosplaykilpailu. Pukukilpailussa osanottajista valitaan voittaja hänen itse tekemänsä puvun perusteella. Tässä kilpailussa ei ole esitystä. Kilpailijat valitsevat valitsevat ilmoittautuessaan ohjeistuksen mukaisesti kahdesta kategoriasta: kokeneet tai aloittelijat.

Photoshoot-kilpailu

Photoshoot-kilpailu on nimensä mukaisesti kuvakilpailu, johon osallistuva kuva on mallin ja valokuvaajan yhteistyön tulos.

Molempien kisojen haut järjestetään 2.–31.1.2018. Itse kilpailupäivä on Umiconin sunnuntai.
Pukukilpailuun osallistujat saavat maksutta kilpailupäivän lipun, jonka voi halutessaan päivittää viikonloppulipuksi 20 € hintaan.

Tutustu tarkemmin kisoihin, lue säännöt ja ilmoittautumisesta Cosplaykilpailut-sivullamme.

Heräsikö cosplaykisoista kysymyksiä? Ota yhteyttä info@cosvision.fi

Tammi 25, 2018

Valotikut mukaan ja iltabileisiin!

Umiconissa järjestetään iltabileet lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Ulkona voi paukkua pakkanen, mutta näissä kemuissa on varmasti hikinen meininki!

Näissä K-18 iltabileissä tanssipopot saavat kyytiä, kun kahdella lavalla soitetaan anime- ja pelimusiikkia sekä 90-luvun kovimpia tanssihittejä. Musiikista vastaa Voeman, Millenniumin, Pump Up the 90's ja Club Infektion DJ:t.

Iltabileet järjestetään lauantaina 24.02.2018 klo 20.00–04.00 Skärgårdsbaren - Saaristobaarissa.

Lue lisää Iltabileet-sivultamme.

Helmi 20, 2018

Umicon päiväliput!

Yleisön pyynnöstä Umiconiin saa myös päivälippuja!

Tapahtuman päiväliput myydään Logomo Kitchenistä tapahtuman ajan lauantaiaamusta alkaen hintaan hintaan 30 € / lauantai ja 20 € / sunnuntai. Lauantain päivälippu kattaa myös Iltabileet. Maksuvälineenä käy käteinen ja korttimaksu. Myös viikonloppulippuja on saatavilla samasta myyntipisteestä ennakkomyyntihintaan.

Sähköisenä ennakkoon saadut viikonloppuliput vaihdetaan tapahtumaan saavuttaessa rannekkeeksi lipunvaihtopisteellä.
Lipunvaihtopisteet sijaitsevat perjantaina Logomo-rakennuksen sisällä Kitchenissä ja Teatrossa klo 16-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina pääovella koko tapahtuman ajan.

Lisätietoja lipuista löydät nettisivuiltamme 🌬 www.umicon.fi/fi/tickets

Helmi 22, 2018

Pysy lämpöisenä!

Ihanat con-kävijät! Elämme vielä Suomen sydäntalvea ja aurinkoisia pakkaskelejä. Viikonlopulle luvataan noin -10°C asteen päivälämpötilaa. ❄

Muista siis pukeutua lämpöisesti tapahtumaan saapuessa ja myös lähtiessä. Löydät tapahtumapaikalta käyttöösi narikan, suurtavaranarikan ja pukuhuoneet vaatteiden vaihtoa varten. Älä siis saavu esimerkiksi cosplay-asussa, ellet pysty pukeutumaan sen lisäksi olosuhteiden vaatimalla tavalla, vaan vaihda asusi vasta paikan päällä ja sen jälkeen pääset nauttimaan itse tapahtumasta.

Muista myös pitää huolta käsien pesusta tapahtuman aikana ja ettet yski tai aivastele muihin päin. Liikkeellä on pöpöjä, joten yritetään pitää ne kurissa.