Taidekuja

Umiconin taidekuja sijaitsee Logomon saleissa Logi 1 ja 2. Voit tutustua salien pohjapiirrokseen täällä.

Taidekujapaikat ovat myynnissä lippukaupassamme. Paikkoja on tarjolla 38 kpl.

Taidekujalle ei ole erillistä portfoliohakua, vaan paikat jaetaan ostojärjestyksessä. Taidekujapaikan hinta on 75 € (sis. alv. 24 % ja palvelumaksu). Hintaan sisältyy viikonloppulippu Umiconiin, pöytä ja tuoli. Taidekujan pöytä on 75cm x 180cm kokoinen.

Taidekujapaikan voi myös jakaa! Tällöin yksi pöydälle tulevista artisteista ostaa taidekujapaikan, ja pöytäkumppani(t) ostavat itselleen tavallisen kävijän viikonloppulipun ja taidekujalaiset ilmoittavat taidekujavastaavalle osoitteeseen taidekuja@umicon.fi .

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen taidekuja@umicon.fi

Umicon taidekujan taiteilijat ja kädentaitajat:

Shinon

Kaarinart

Tipsutora

Damatris

Gomis

MsGenny

Calluna-Draconis

Loihtuja

MacUaine

Aino Korpinen

Elontaival

Artacuno

Kristmarian

SaQe-Art

JeMiChi

Digitaalinen taiteilija jonka tyyli on värikästä ja eloisaa. Töiden aiheet vaihtelevat suloisista eläimistä tunteikkaaseen anime fan arttiin. Erityisesti One Piece ja Digimon kuuluvat taiteilijan suosikeihin. "Toivon kuvieni tuovan väriä pimeän talven keskelle ja piristävän mieltä. Siksi niitä on tarjolla monessa muodossa, jotta niistä olisi iloa mahdollisimman kauan. Ehkä sieltä löytyy jotain sinullekin."

Kissakalapuikko

Savivompatti

Savivompatin pöydästä löytyy käsintehtyä keramiikkaa. Astioissani seikkailevat iloiset metsäneläimet, Hilpeät Esi-isät ja mainiot mustekalat. Savivompatin keramiikka on elintarvike-kelpoista ja jokainen kippo ja kuppo on varmasti erilainen. Savivompatin työhuone sijaitsee Turussa Pääskyvuoressa, ja odotamme tapaavamme tuttuja ja uusia ystäviä Umiconissa. Savivompatti löytyy sekä Instagramista ja Facebookista.

Mika Metsätähti

GeekyCatsKnitting

Rikkisu

Pihlajatar

Apila Pepita

Rienquish

Qpeura

Pockyholic Art

Maletsu

Tantan

Huopa