Majoitus

Lattiamajoitukseen?

Järjestämme Umiconin kävijöille mahdollisuuden lattiamajoitukseen tapahtuman ajaksi perjantaista sunnuntaihin 23.–25.2. Olemme varanneet majoituskäyttöön Rieskalähteen koulun, joka sijaitsee 1,9 kilometrin päässä tapahtumapaikasta. Majoitukseen on tarjolla koko viikonlopun kattavia lippuja.

Liput

Lattiamajoituslippun myynti päättyy torstaina 22.2. klo 18!

Lattiamajoituksen liput ovat nyt myynnissä lippukaupassamme.
Majoituslippu sisältää yöpymisen perjantaista sunnuntaihin Umiconin aikana ja maksaa 25,00 € (sis. alv. 10 % ja palvelumaksun) / kappale. Liput toimitetaan sähköisessä muodossa puhelimeesi ja sähköpostiisi, ja ne vaihdetaan rannekkeeksi majoituskoulun ovella.

Majoituskohde

Rieskalähteen koulu

  • Paikkoja: 260 kpl
  • Osoite: Jöllintie 3, 20300 Turku

Yleistä

Lattiamajoitus tarkoittaa yöpymistä majoituskoulun tyhjässä salissa tai luokkahuoneessa. Mukaan tarvitset oman makuupussin, makuualustan, patjan, tyynyn ym. Majoituskoulun suihkutilat ovat majoittujien käytettävissä.

Majoitus koululla on nukkumista varten, joten annetaan väsyneille kanssamajoittujille hiljaisuus ja mahdollisuus nukkua rauhassa. Majoitus ei ole hengaamista tai bilettämistä varten. Jos kuitenkin unensaannissa on vaikeuksia, on koululla varattuna tila esimerkiksi lukemiseen.

Majoituskoululla on paikalla ympäri vuorokauden järjestyksenvalvojia ja vänkäreitä pitämässä huolta turvallisuudesta ja viihtyvyydestä.

Lattiamajoitukseen voi saapua perjantaina 23.2. klo 18.00 alkaen, josta majoituskoulu on avoinna lauantaiaamuun klo 11.00 asti. Voit siis saapua myös myöhempään perjantai-iltana. Lauantaina majoituskoulu on suljettuna tapahtuman ajan klo 11.00–18.00, jonka aikana koululle on mahdollisuus jättää omia tavaroita säilytykseen. Majoituskoulu on avoinna lauantai-illasta sunnuntaiaamuun klo 9.00 asti, jolloin koululta poistuttaessa kaikki henkilökohtainen omaisuus tulee olla mukana.

Lattiamajoituksen ikäraja on 13 vuotta.

Hotelliin yöksi?

Voit varata hotellimajoituksen Umiconin ajaksi Visit Turun verkkokaupasta täällä.

Verkkokaupan etusivulla pyydetään ensin majoittujien yhteystiedot ja nimet, jonka jälkeen pääsette valitsemaan majoituspäivämääränne. Tarjolla on majoitusta Radisson Blu Marina Palacessa, Original Sokos Hotel Hamburger Börsissä, Cumuluksessa City Turussa sekä Naantalin Kylpylässä. Verkkokauppa näyttää reaaliajassa, mitä huoneita on näissä vapaana, joten samalla voi myös helposti vertailla hintoja. Huoneet maksetaan heti varausvaiheessa verkkopankin tai luottokortin kautta. Automaattinen varausvahvistus lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen, kun varaus on maksettu.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen info@umicon.fi